Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ κατά του "στημένου διαιτητή" Κ.Παπούλια

Σκληρή επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εκφράζοντας πλέον αυτό που νιώθει η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαούμ εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ που καλπάζει στις δημοσκοπήσεις.
Αντικείμενο της επίθεσης η τελευταία προκλητική δήλωση του Κάρολου Παπούλια ότι "Διαβάζει πράγματα που δεν είναι σωστά για τον Λ.Παπαδήμα και του κάνουν πόλεμο τα ΜΜΕ" (το 90% των παραδοσιακών ΜΜΕ με εξαίρεση τις ελεύθερες φωνές του διαδικτύου τον στηρίζει "με νύχια και με......
δόντια").

Στην ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Συνασπισμού Πάνος Σκουρλέτης αναφέρει "Ο κύριος και βασικός πόλεμος που διεξάγεται σήμερα είναι απέναντι στον κόσμο της εργασίας και τα δικαιώματά του και δεν συνάδουν με το ρόλο του Προέδρου της Δημοκρατίας τέτοιου είδους πολιτικές δηλώσεις. Ο ανώτατος πολιτειακός παράγων, πρώτα και κύρια, σύμφωνα με το Σύνταγμα , οφείλει να διαπιστώνει τη λαϊκή δυσαρμονία ανάμεσα στο λαό και την ασκούμενη πολιτική. Αυτό που βλέπουν σχεδόν όλοι οι Έλληνες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το παραβλέπει" καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Σκουρλέτης.
Mεγάλη είναι η δυσαρέσκεια και στο εσωτερικό της Ν.Δ. από τις δηλώσεις Παπούλια που φαίνεται δεν έβαλε μυαλό από την έκφραση οργής των πολιτών στο πρόσωπό του την 28η Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη και επέλεξε τον ρόλο του "στημένου διαιτητή" στο πολιτικό παιχνίδι, όπως δεν έπραξε ποτέ κανένας ανώτατος πολιτειακός άρχων μετά το 1974.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr