Διανομή τροφίμων σήμερα στο Ηράκλειο

Τρόφιμα σε άπορες οικογένειες στο Ηράκλειο διανέμει και σήμερα η Περιφέρεια Κρήτης μέσω του Κοινωνικού της Παντοπωλείου. Οι δικαιούχοι έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά από τους κοινωνικούς λειτουργούς της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ για να παραλάβουν τα τρόφιμα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα.

Παράλληλα, δωρεάν κλινικές εξετάσεις θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν οι πολίτες...
, από σήμερα Παρασκευή 27 Ιανουαρίου μέχρι την Δευτέρα 30 του μήνα, από ειδικότητες εθελοντών γιατρών όπως ουρολόγο, αγγειοχειρουργό, ωτορινολαρυγγολόγο και ορθοπεδικό στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης «Προλαμβάνω» που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης σε μία προσπάθεια που καταβάλλει για την ανακούφιση των οικογενειών που έχουν ανάγκη και περνούν δύσκολα στις μέρες μας.

Την Κυριακή 29 του μήνα, η ιατρική ομάδα θα βρίσκεται στα Ανώγεια, και συγκεκριμένα στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ.

Αν σας αρέσουν οι ......καφέδες μας και  θέλετε να μαθαίνετε έγκαιρα και έγκυρα  όσα συμβαίνουν γύρω μας,  κάντε like στην σελίδα του καφενείου μας στο πατώντας εδώ.