Λάβρος ο Τζουμάκας για «διαπλεκόμενους υπουργούς»

Λάβρος εναντίον των «διαπλεκόμενων» υπουργών του ΠΑΣΟΚ, που οδήγησαν τον Γιώργο Παπανδρέου σε παραίτηση, εμφανίζεται ο Στέφανος Τζουμάκας.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στα «Επίκαιρα», το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, που θα θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του, καταγγέλλει όσους υπουργούς αίφνης... μεταμορφώθηκαν και επιδιώκουν να εμφανιστούν ως «σωτήρες» του κόμματος.

Ως προς την τρόικα λέει ότι «είναι υπάλληλοι, υλοποιούν πολιτικές, είναι σαν τους διαχειριστές υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, που ορισμένοι τους τώρα μεταμορφώνονται».


Αποκαλύπτει, δε, ότι «στη συγγραφή του Μνημονίου συμμετείχαν η Τράπεζα της Ελλάδος, που ποτέ δεν έλεγξε την πιστωτική πολιτική των τραπεζών –και είναι υπόλογη–, ο ΣΕΒ, ο οποίος έχει στους κόλπους του επιχειρηματίες που θα έπρεπε να βρίσκονται στον Κορυδαλλό, καθώς και νεοφιλελεύθεροι και μονεταριστικοί κύκλοι που περιφέρονται ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία».

Αναφερόμενος στους διεκδικητές της εξουσίας είπε ότι «από υπάλληλοι στο δελτίο τον οχτώ είναι μεγάλη η απόσταση μέχρι την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ» και τόνισε ότι «ο Παπανδρέου οδηγήθηκε σε παραίτηση από ομάδα διαπλεκόμενων υπουργών και βουλευτών του».