Τα νεοδεξιά …φτερουγίσματα της Αννας

Γράφει ο Μαγια

Με μεθοδικότητα προετοιμάζουν οι σύγχρονοι κοτζαμπάσηδες τη νεοταξική πολιτική πλατφόρμα, που προορίζεται να αποτελέσει την εξωραισμένη έκφραση του διεφθαρμένου και χρεοκοπημένου συστήματος εξουσίας, έτσι ώστε να λειτουργήσει ως ανάχωμα στη διαφαινόμενη ισχυρή πιθανότητα τυφλής κοινωνικής έκρηξης.
Προσέξατε την ευρύτατη δημοσιότητα που έλαβε από τους ποικιλώνυμους ντερμπεντέρηδες μια συνήθης έως ........
αδιάφορη εκδήλωση στην παλιά Βουλή; Συμμετείχαν, Α. Διαμαντοπούλου, Γ. Ραγκούσης, Κ. Χατζηδάκης, Στ. Μάνος, Γ. Φλωρίδης, οι κρυφές και …ξεφωνημένες ιέρειες της Ελλάδας της υποταγής στις εφιαλτικές επιταγές της διεθνούς των τοκογλύφων.
Ακρως αποκαλυπτική η αποστροφή της ομιλίας της υπουργού Παιδείας: «Θεωρώ ότι, όπως και να εξελιχθούν τα πράγματα, η επόμενη κυβέρνηση και ανεξαρτήτως του αποτελέσματος θα πρέπει να είναι κυβέρνηση προγραμματικής συμφωνίας και με πρωθυπουργό τύπου Παπαδήμου. Εστω και έξωθεν επιβαλλόμενη η κουλτούρα κυβερνήσεων συνεργασίας, λέω ότι έστω κι αν μας επιβλήθηκε απ' έξω αυτή η κουλτούρα της συνεργασίας, της εγκατάλειψης της τυφλής πόλωσης, παρότι αυτή είναι τέκνο της ανάγκης, θα αποτελέσει τη μαμή των εξελίξεων στο πολιτικό σύστημα στο σύνολό του, κυρίως για τα κόμματα και για τις προσωπικότητες που δυσκολεύονται να αντιληφθούν και να παρακολουθήσουν τις αλλαγές και τις ανάγκες των Ελλήνων»
Υ.Γ. Αν σε κάποια σχολεία ακόμη δεν έχουν σταλεί τα βιβλία είναι επειδή η Διαμαντοπούλου ασχολείται με τη σωτηρία της παρτίδας(συγνώμη …πατρίδας). Όπως ο Βενιζέλος και ο Λοβέρδος, όλοι επίλεκτοι και έμπιστοι συνεργάτες των Τροικανών και κολλητάρια του Καρατζαφέρη…