Πεπόνης: Θα δώσω ονόματα στον Άρειο Πάγο ως την Πέμπτη

«Ούτε ανακαλέσαμε ούτε αοριστολογήσαμε. Για όλα αυτά τα οποία υποστηρίξαμε προφορικά στους αρμόδιους του Αρείου Πάγου, θα προσκομίσουμε και αναλυτικές έγγραφες εξηγήσεις» λέει ο Οικονομικός Εισαγγελέας Γρήγορης Πεπόνης σε δήλωση του στην εφημερίδα «Έθνος», προσδιορίζοντας μάλιστα την Πέμπτη ως τη ημέρα στην οποία θα δοθούν τα ονόματα από τον ίδιο και τον κ. Σπύρο Μουζακίτη.

Οι δυο εισαγγελείς που άφησαν και πάλι αιχμές για το εσπευσμένο κλείσιμο της έρευνας με νέες δηλώσεις τους ξεκαθάρισαν πώς στην προφορική τους κατάθεση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έδωσαν και στοιχεία και ονόματα....
Τα στοιχεία και τα ονόματα αυτά θα τα αναφέρουν και εγγράφως στις αναλυτικές εξηγήσεις τους τις οποίες θα έχουν καταθέσει μέχρι μεθαύριο Πέμπτη στον Άρειο Πάγο, οπότε λήγει και η πενθήμερη προθεσμία που τους έχει δοθεί από τον Αντεισαγγελέα κ. Φωτη Μακρή.

Σύμφωνα με τον κ. Πεπόνη το γραπτό υπόμνημα που κατέθεσαν στον κ.Μακρή στο οποίο δεν αναφέρονταν ονόματα «ήταν ένα πρόχειρο σημείωμα που δεν είχε την αναλυτικότητα των εγγράφων εξηγήσεων τις οποίες θα προσκομίσουμε». Ο κ. Πεπόνης είναι ενοχλημένος από την αυθημερόν αρχειοθέτηση της υπόθεσης και κυρίως από αυτό που μεταδόθηκε ότι η κίνηση τους κρίθηκε από τον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου ως παρορμητική.