Κρήτη. Τον κάλεσαν στο ρεβεγιόν και αυτός ασέλγησε στην 11/χρονη κόρη

Σάλο έχει προκαλέσει νέο περιστατικό ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου, με φόντο τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς. Για ακόμα μία φορά, το θλιβερό συμβάν έλαβε χώρα στην Κρήτη.

Μετά τη δράση του Νίκου Σειραγάκη και του δεύτερου κατά σειρά προπονητή που έβαλε τέλος στη ζωή του, κατά τη διάρκεια συλλογής πληροφοριών εναντίον του από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. για ασέλγεια σε.......
βάρος μαθητριών του, άλλο ένα απίστευτο περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο τρίτος αυτή τη φορά άνδρας κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ένα 11χρονο κοριτσάκι, στην διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν στο σπίτι της.

Ο κατηγορούμενος που κατάγεται από την περιοχή της Μεσαράς, έχει εξ' αγχιστείας συγγένεια με την οικογένεια που διοργάνωσε την γιορτή και για το λόγο αυτό βρέθηκε στο συγκεκριμένο σπίτι.

Περίπου στις 5.00 τα ξημερώματα, και όταν η παρέα είχε αρχίσει να "καταβάλλεται" από το φαγητό και το ποτό, ο 60χρονος βρήκε ευκαιρία να μπει στο δωμάτιο της μικρής.

Έγινε όμως αντιληπτός από την οικογένεια και τους άλλους παρευρισκόμενους, όταν το κοριτσάκι άρχισε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται.

Άμεσα κλήθηκαν αστυνομικοί που τον συνέλαβαν. Το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.