Ανδρουλάκης: " Ο Παπαδήμος να διώξει τον Πάγκαλο"

    Ο Μίμης με τον δικό του χαρακτηριστικό του τρόπο λέει, ο νέος πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, δεν θα έπρεπε να δεχθεί να κυβερνήσει με τόσο μεγάλο αριθμό υπουργών, αλλά από την αρχή να ξεκαθαρίσει στον τέως πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, πως ζητά μία λίστα με 15 υπουργούς. Στην συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «BHMA FM», ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνει πως για το καλό τόσο του πολιτικού συστήματος όσο και του τόπου, ο Λουκάς Παπαδήμος θα έπρεπε να διώξει από την κυβέρνησή του, όσους..........
ασχολούνται με θέματα πέραν της κυβέρνησης. Δεν διστάζει μάλιστα να πει πως από τους πρώτους που θα έπρεπε να εκδιωχθούν, είναι ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Όπως χαρακτηριστικά τονίζει, «για λόγους παραδειγματισμού να έδιωχνε τον Πάγκαλο. Τον πιο κορυφαίο, τον αντιπρόεδρο. Διότι το μόνο που κάνει αυτόν τον καιρό είναι να πριμοδοτεί τον Τσίπρα».
Όσον αφορά τις δηλώσεις που κάνουν υπουργοί της κυβέρνησης για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, ο Μίμης Ανδρουλάκης σχολιάζει, «Ο Λουκάς Παπαδήμος έπρεπε να φωνάξει τους υπουργούς που είναι εν δυνάμει υπουργοί και να τους πει να φύγουν. Να τους πει ότι αν κάνουν δηλώσεις πέραν του πλαισίου της κυβέρνησής του θα φεύγουν. Εάν το πει δημοσίως αυτό, θα αποκτήσει αυτόματα μια δύναμη στο λαό».