Κακλαμάνης-Πετσάλνικος. Πάντα αλλού γι αλλού

Οι συνήθεις ύποπτοι -νυν και πρώην πρόεδρος της Βουλής- ξαναχτύπησαν! Ποτέ δεν φταίνε τα λάθη και οι παραλείψεις για τα χάλια της κυβέρνησης, πάντα κάποιος δάχτυλος συνωμοτικός έχει υπεισέλθει!
Για τον πρώην, τον Απόστολο Κακλαμάνη, δεν έχει τεθεί ποτέ-ούτε πρόκειται να τεθεί στο μέλλον- θέμα προς διερεύνηση. Όλα είναι ξεκαθαρισμένα. Τα διαπλεκόμενα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης φταίνε για όλα. Και ειδικά οι τηλεοπτικοί σταθμοί, ειδικότερα το Μega. Συνωμοτούν, προσπαθούν να ........
επιβάλουν κυβερνήσεις, να επιλέξουν υπουργούς, να εκλέξουν αρχιεπίσκοπο, να αναδείξουν τον επικρατέστερο για το σώμα ναυτοπροσκόπων και, βέβαια, να υποδείξουν τον επικεφαλής για το σωματείο λεμβούχων!
Με αυτή τη λογική μίλησε και στο διερυμένο Πολιτικό Συμβούλιο. Πυρ ομαδόν κατά των ΜΜΕ, με έμφαση στο Μega και τους δημοσιογράφους του.
Ο έτερος πρόεδρος, ο νυν, ο Φίλιππος Πετσάλνικος έστρεψε τα πυρά του στον προσφιλή -τελευταία- στόχο του. Στις τράπεζες και στους ανθρώπους που εκείνες επηρεάζουν. Άλλο σενάριο συνωμοσίας. Οι τραπεζίτες έριξαν τον Παπανδρέου, σε συνεργασία με μίσθαρνα όργανα από τον δημοσιογραφικό κόσμο.
Ούτε παραιτήθηκε ο κ. Παπανδρέου για το καλό της χώρας -όπως ο ίδιος υποστηρίζει- ούτε τον έριξε η χλεύη της Μέρκελ και του Σαρκοζί -όπως όλοι οι υπόλοιποι καταλάβαμε.