και οι νεκροφόρες ...

 Ελλην Φορολογούμενος
 
«αυξάνονται κατακόρυφα τα έξοδα για τα τέλη κυκλοφορίας στις νεκροφόρες . Όπως υποστηρίζουν για τα ίδια αυτοκίνητα ως επαγγελματικά, πλήρωναν 150 και 200 ευρώ, ενώ τώρα καλούνται να .......καταβάλλουν από 800 έως 1.300 ευρώ.»
 
Ο συρφετός αυτός που αυτοαποκαλείται γενιά του πολυτεχνείου , ξεκουμπίζεται με βήμα ταχύ , αλλά πίσω του αφήνει σπαρταριστές π@π@ριές .Παρακαταθήκη στις  επόμενες γενιές δεν θα αφήσουν έργα και τομές , ούτε θεσμούς και πολιτισμικό στίγμα , αντίθετα θα αφήσουν ένα κωμικό και φαιδρό υπόβαθρο , υλικό για τον κωμωδιογράφο του μέλλοντος .
Από να πρωτοξεκινήσει κανείς ;
 
1.       ψηφίσαν 17.000 νόμους !!! ( το νούμερο είναι αληθινό)  σε 15 χρόνια , ήτοι 3 νόμους τη μέρα (και τα Σαββατοκύριακα) και δεν ήταν σε θέση να εφαρμόσουν καν αυτά  που ψήφιζαν.
2.       ενώ έβρισκαν χιλιάδες τρόπους να τιμωρήσουν την κοινωνία , δεν μπόρεσαν να βρουν ένα τρόπο να τιμωρήσουν τους χείριστους από την παρέα τους , αυτούς που πιο ξεδιάντροπα από τους άλλους πλούτιζαν , φτωχαίνοντας τη χώρα .
3.       έκαναν την πατρίδα μας ζητιάνα , διακονιάρα στα πορνεία  της Ευρώπης και της Αμερικής , που εσχάτως τα ονόμασαν εταιρίες αξιολόγησης και θινκ τανκς .
 
4.       είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν για λίγα ευρώ ,όλες αυτές τις υποδομές που έφτιαξαν με κόπο οι πατεράδες μας με την δραχμή
 
5.       δικαιολογούν τις πράξεις τους , λέγοντας ότι δεν παράγουμε τίποτα , ενώ αυτοί επιδοτούσαν την μετεγκατάσταση εταιριών σε χώρες ευκαιρίας ή το ίδιο το κράτος μας επένδυε αλλού , με τα δικά μας τα λεφτά δημιουργούσαν οι ξεφτίλες έργα υποδομής σε άλλες χώρες και τώρα τα ξεπουλάνε μπιτ παρά  .
 
6.       έφτιαχναν μεταρρυθμίσεις για την παιδεία , ενώ τα δικά τους τα παιδιά τα έστελναν στο εξωτερικό και το γαμώτο ήταν ότι αυτά ξαναγύριζαν πίσω , ενώ τα άλλα τα δικά μας μισεύουν μετανάστες για να βρουν την τύχη τους αλλού.