Στο κελί για 428 χρόνια o νεαρός βιαστής από τις ΗΠΑ

Παρά το βιασμό τους είχαν το σθένος να βρεθούν ενοποιών του δικαστηρίου της Νέας Υόρκης για να καταθέσουν εναντίον του βιαστή τους.
Οι δικαστές, ακούγοντας τις ιστορίες φρίκης από τις γυναίκες, επέβαλαν ποινή κάθειρξης 428 ετών σε έναν 23χρονο συρροή βιαστή ο οποίος κρίθηκε ένοχος για δεκαοκτώ βιασμούς που έγιναν μέσα σε μόλις μια χρονιά, το 2009, στην China Town και το Hamilton Heights.
Ο λόγος για τον Vincent Heyward που σύμφωνα με τις μαρτυρίες παρακολουθούσε τα θύματά του και πάντα επέλεγε μικροκαμωμένες και αδύναμες γυναίκες...

Ανάμεσα στα θύματά του ήταν και μια 59χρονη η οποία δήλωσε στο δικαστήριο "Παίρνω Prozac για να καταπολεμήσω τις φοβίες. Σε βλέπω στα μάτια και σου λέω δεν είναι όλοι οι μαύροι σαν και εσένα".
Ο βιαστής παρακολουθούσε την ώρα που επέστρεφαν στο σπίτι τους, τα θύματά του και βίαζε τις άτυχες γυναίκες μέσα στα διαμερίσματά τους.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο εισαγγελέας κατάφερε να στοιχειοθετήσει την υπόθεση χάρη στις γεναίες μαρτυρίες των θυμάτων του, αλλά και στα ευρήματα της εξέτασης DNA.

Πηγή: News247