Παρέλαση στην Θεσσαλονίκη: Η εξέδρα των επισήμων κάτω από το Γερμανικό προξενείο (βίντεο)

Πολλά ακούστηκαν και ακόμα περισσότερα γράφτηκαν από εχτές για τα όσα συνέβησαν στην Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια της, αναβληθείσας τελικά, στρατιωτικής παρέλασης.
Ο κόσμος όχι μόνο στην Θεσσαλονίκη αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα διαδήλωσε την δυσαρέσκειά του και την αγανάκτησή του στην κυβερνητική πολιτική, βροντοφωνάζοντας πως πρέπει να αλλάξει.
Η παρέλαση στην Θεσσαλονίκη είχε ένα επιπλέον λόγο για να προξενήσει την λαϊκή αγανάκτηση, να εξαγριώσει και τον πλέον ειρηνικό θεατή, ακόμα και τον -αν υπάρχει ακόμα- πιο ένθερμο υποστηρικτή και ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ!

Και εξηγούμαστε: Ήταν η πρώτη φορά από την εγκατάσταση του Γερμανικού προξενείου στο νέο κτιριακό μεγαθήριο που κατασκευάστηκε στην πόλη, που η εξέδρα των επισήμων στήθηκε ..........
ακριβώς κάτω από το προξενείο!

Την ίδια στιγμή που ο ευρωπαϊκός τύπος γράφει πως οι Έλληνες είναι αγανακτισμένοι με την Γερμανία και την Μέρκελ που την παρουσιάζουν σα ναζί, οι Έλληνες φωστήρες αποφάσισαν η εξέδρα των επισήμων να στηθεί ακριβώς κάτω από το Γερμανικό προξενείο!

Ας μη συνεχίζουν τα κροκοδείλια δάκρυα και τις καταγγελτικές κορώνες οι πολιτικοί της κυβερνώσας παράταξης και ο ίδιος ο πρόεδρος της δημοκρατίας… Η χτεσινή παρέλαση ακόμα και μπροστά στο κομματικό κοινό των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ να γινόταν θα είχε την κατάληξη που όλοι ζήσαμε.