Οταν οι Πολιτικοί ροβολάν στα γήπεδα

Transformer

     Στον κόσμο είναι γνωστή η ατιμωρησία των μεγάλων ομάδων – ειδικά του παλιού Π.Ο.Κ. (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ) αλλά και η διαπλοκή με μεγάλες ομάδες και τους παράγοντες που τις διοικούν. Αρκεί να δοθεί ένα σύνθημα στους οργανωμένους τους για σταυρό στον άλφα και βήτα και τσουπ ο υποψήφιος βγαίνει πρώτη μούρη στο κομματικό ψηφοδέλτιο ή ακόμα και στις πέντε πρώτες θέσεις. Εντελώς μα εντελώς αξιοκρατικά... Άμα ψηφίζουν οι συνδεσμίτες, μην περιμένετε και πολλά. Η αρρώστεια τους – όπως λένε στη γηπεδική γλώσσα- πάνω απ΄όλα. Ακόμα κι από την οικογένεια τους. Για να μην πούμε το προσωπικό τους συμφέρον. Για πατρίδα καλύτερα να μη μιλάμε. Αν το 1/3 των οπαδών των ομάδων κατέβαινε στις κινητοποιήσεις για πολιτικά ζητήματα, δε θα είχαμε φτάσει σε τέτοια κατάντια.
     Για να σας μυήσουμε στους ποδοσφαιροποιημένους πολιτικούς μας να σας αναφέρουμε ότι ο .........
Ανδρέας Παπανδρέου ήταν Ολυμπιακός, ο Κώστας Μητσοτάκης, ο Κυριακός Μητσοτάκης και Ντόρα Μπακογιάνη επίσης Ολυμπιακοί ενώ με τον πρόεδρο του ΟΣΦΠ κ. Μαρινάκη η τελευταία είναι κουμπάροι γιατί τη στεφάνωσε με τον κ. Κούβελο., Ο Κώστας Σημίτης – βουλευτής Α΄Πειραιά και παλαιόθεν φίλος του Σωκράτη Κόκκαλη- Ολυμπιακός, Ο σημερινός πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επίσης. Ολυμπιακός.
     Ο Κώστας Καραμανλής Παναθηναϊκός, ο Αντώνης Σαμαράς και ο μικρός γιός του φανατικοί Ολυμπιακού, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και βουλευτής της Β΄Πειραιά Γιάννης Τραγάκης, ο Γιάννης Μανώλης συνδικαλιστής ΟΤΕ και πρώην βουλευτής Αργολίδας.
     ΑΕΚ δηλώνουν ο Γιάννης Βούρος του ΠΑΣΟΚ που βγήκε με τις ψήφους της Θύρας 21, και ο Γρηγόρης Ψαριανός, του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα της Δημοκρατικής Αριστεράς,  επίσης με ψήφους της Θύρας 21, ενώ ο Γιάννης Δημαράς με τον Αλέξη Τσίπρα  είναι Παναθηναϊκοί.
     Ο Αντρέας Λοβέρδος μέλος της τρόϊκας του ΠΑΣΟΚ είναι τέλος δεδηλωμένος φανατικός Ολυμπιακός, όπως και ο Θόδωρος Πάγκαλος, που έχει και κουμπαριά με τον Σωκράτη Κόκκαλη απ΄ότι φημολογείται.
     Στην τελική επειδή μυρίζουν εκλογές όλοι αυτοί θα ροβολήσουν στο γήπεδο για να ψηφιστούν όχι πια από τους κομματικούς τους στρατούς αλλά από τους ποδοσφαιρικούς συνδεσμίτικους στρατούς, και ας είναι οι πιο πολλοί από αυτούς άνεργοι εξαιτίας των πολιτικών που εφαρμόζουνε όλοι αυτοί – πλην μακαρίτη Αντρέα Παπανδρέου- σε βάρος τους. Αλλά που μυαλό τα χουλιγκάνια.