Δεύτερη ευκαιρία στον Φλωρίδη

Δεύτερη ευκαιρία στον ΦλωρίδηΤην ολοκλήρωση της περιόδου αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε ο σύλλογος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, δείχνοντας έμπρακτα ότι δεν έχει καμία διάθεση να περιμένει… τον Βασίλη Φλωρίδη που είχε ζητήσει παράταση.

Ωστόσο, η διοίκηση έκανε γνωστό ότι εντός του μήνα θα προκηρυχτεί νέα αύξηση και κάλεσε κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει σε αυτήν, δίνοντας ουσιαστικά στον επιχειρηματία μία... δεύτερη ευκαιρία στο άμεσο μέλλον.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ενημερώνει ότι, σήμερα 22 Σεπτεμβρίου 2011, ολοκληρώθηκε η Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, που είχε προκηρυχτεί, μέσω της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Εταιρίας, την 22α Αυγούστου 2011.

Ενημερώνουμε τους μετόχους της Εταιρίας και οποιοδήποτε άλλον ενδιαφερόμενο, ότι εντός του επόμενου μηνός θα προκηρυχθεί νέα Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Θεωρούμε ότι μέχρι τότε υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για κάθε ενδιαφερόμενο, που επιθυμεί να συμμετάσχει στη νέα Αύξηση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., να συγκεντρώσει όλα εκείνα τα έγγραφα τα οποία απαιτούνται -βάσει της Αθλητικής Νομοθεσίας- προκειμένου να έχει το δικαίωμα συμμετοχής».