ΤΡΕΛΕΣ ΠΕΤΡΟ-ΙΣΤΟΡΙΕΣ

TRANSFORMER
 
     Βρε αμάν, βρε ζαμάν, έπηξε ο Παναθηναϊκός στους πρίγκηπες και στο πετροδολλάριο. Την περασμένη ενδομάδα ήταν ο γιός του τέως, χθες λίγο πριν από τη συνεδρίαση για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατομμύρια ευρώ στην Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός, παρουσιάστηκε ένας Έλληνας- με ανεξήγητο παρελθόν στη διαπραγμάτευση του με τον ΠΑΟΚ στον οποίο ενδιαφερόταν τότε να επενδύσει- και κάνει επένδυση 20 εκατομμυρίων + 200 μύρια στη συνέχεια και είναι εκπρόσωπος Σαουδάραβα πρίγκηπα.  Τα πρώτα δε 20 μύρια είναι κατά 5 εκατομμύρια περισσότερα από αυτά που προτείνει η πλευρά Βγενόπουλο. Η πλευρά του.......
μεγαλομέτοχου του Παναθηναϊκού κ. Βαρδινογιάννη δείχνει να αιφνιδιάζεται και δηλώνει ότι δεν γνωρίζει τον υποψήφιο επενδυτή, ενώ οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αναρωτιούνται.
   Αναρωτιέται όμως και ο μέσος δημοσιογράφος που θέλει να κρατά αποστάσεις και από τις δύο πλευρές. Είναι γνωστή η επαγγελματική σχέση της οικογένειας Βαρδινογιάννη με τη Σαουδική Αραβία. Πώς είναι δυνατό να μη γνωρίζει ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης τίποτα για τον Σαουδάραβα πρίγκηπα με την οικογένεια του οποίου συνεργάζεται, εφόσον η πρόταση για επένδυση είναι πραγματική;. Και εφόσον είναι πραγματική γιατί ο Σαουδάραβας πρίγκηπας δεν ήρθε σε άμεση επικοινωνία με την οικογένεια Βαρδινογιάννη;. Παράξενα δεν είναι τα πράγματα;. Για να δούμε τι θα παιχτεί στη συνέχεια.