Το σκάνδαλο των αθλίων και η επιβράβευση των μεγαλόσχημων λαμόγιων!

Γράφει ο Μαγια


Στη Νιγηρία το σκάνδαλο της Siemens ερευνήθηκε και έκλεισε με βαριές καταδίκες. Στην Ελλάδα κατέληξε απλώς σε κουκούλωμα κάθε ευθύνης.
Η απόλυτη ξεφτίλα!
Στο μεγαλύτερο σκάνδαλο στη μεταπολιτευτική Ελλάδα μπήκε η ταφόπλακα της ατιμωρησίας. Για πολιτικά, αλλά και μη πολιτικά πρόσωπα.
Αναμενόμενη, δυστυχώς, για πολλούς η νέα αθλιότητα!
Η απόλυτη επιβράβευση της μίζας, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, της αναξιοκρατίας, της εξάρτησης, του παράνομου.....
πλουτισμού, της ατιμωρησίας και της αδικίας.
Σε μια περίοδο, που οι πολίτες υποφέρουν από τις πολιτικές άγριας λιτότητας παραμένουν στο απυρόβλητο οι ευυπόληπτοι και μεγαλόσχημοι λεχρίτες, οι οποίοι λεηλάτησαν τη χώρα επί δεκαετίες, έχοντας εξασφαλίσει την ασυλία των πολιτικών και εκατοντάδων κρατικών λειτουργών, προφανώς με το αζημίωτο γι’ αυτούς.
Είναι προκλητική η ατιµωρησία. Και κακός οδηγός για τα εκατοµµύρια όσων υποφέρουν.
Αιδώς αχρείοι, που έχετε το θράσος να συμπεριφέρεστε ως να είναι ύποπτοι οι πολίτες, που δε θέλουν ή δε μπορούν να παρανομούν, αφήνοντας ατιμώρητους τους ισχυρούς, που παραβιάζουν τους νόμους, που καταστρατηγούν τους κανόνες, που πλούτισαν και πλουτίζουν εις βάρος της κοινωνίας και του μέλλοντος της χώρας!
Επιτέλους, όσο δε θυμώνει και δεν εξεγείρεται η Κοινωνία. τόσο οι βαστάζοι του διεφθαρμένου και χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος θα μας εξαθλιώνουν και θα κλέβουν την αξιοπρέπειά μας.