Το τοξικό νέφος από πυρκαγιά στον σκουπιδότοπο και η …παιδική χαρά της Πάτρας…

Γράφει ο Μαγια


Εγκλημα στην Πάτρα! Η τοξική βόμβα που εξερράγη στον υπερκορεσμένο «ΧΥΤΑ» της Ξερόλακας θέτει σε σοβαρό κίνδυνο τόσο την υγεία των κατοίκων όσο και το περιβάλλον της ευρύτερης περιοχής.

Μέχρι σήμερα το πρωί, παρότι είχε συμπληρωθεί ένα 36ωρο από την εκδήλωση της πυρκαγιάς, δεν είχε σημειωθεί καμία ουσιαστική αντίδραση, ούτε από τους εν Πάτραις, ούτε από τους εν Αθήναις κηπουρούς του κυβερνητικού μπαξέ. Προφανώς θα παίζουν με τα κουβαδάκια τους σε κάποια παραλία, γράφοντας στις παλιές σαγιονάρες τους τη δημόσια Υγεία!

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας αξιώνει να κηρυχθεί η πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ωστόσο, η...... παιδική χαρά, που διοικεί τον Δήμο, κατά τα άλλα άξια συνεχιστής του φουριστάν, δεν είναι μόνο ανίκανη, καθίσταται και επικίνδυνη. Όπως η περαιτέρω λειτουργία του εξαντλημένου σκουπιδότοπου.

Τα ψέματα τελείωσαν! Εμπλεοι οργής οι ποικιλοτρόπως εξαπατηθέντες κάτοικοι της περιοχής ζητούν από τον δήμαρχο Πατρέων Γ. Δημαρά, να κλείσει τώρα την Ξερόλακα κι αν δεν μπορεί να παραιτηθεί!

Υ.Γ. Υπάρχουν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί για το δηλητηριώδες νέφος, που προκάλεσε η πυρκαγιά στον κατ΄ευφημισμό χώρο υγειονομική ταφής απορριμμάτων. Αν υπήρχαν και εισαγγελείς….