πενία , τέχνες κατεργάζεται

Ελλην Φορολογούμενος

Σε αντίθεση με την οικονομία που παρουσίαζει στέγνα κανονική και το μπατιρλίκι πάει σύννεφο η γλώσσα μας βγάζει και πάλι παλικάρια .
Και επειδή η πενία , τέχνες κατεργάζεται,   αν λέω ΑΝ; πουλάγαμε λέξεις , φράσεις και νοήματα στον υπόλοιπο κόσμο έτσι που και εμείς να βγάζαμε τα δέοντα , αλλά και οι ξένοι να ανοίγανε τα ματάκια τους, τα........ κεφαλάκια τους και οι ψυχούλες τους ,  τότε να σου πω εγώ και φράγκο δε θα χρωστάγαμε και ξανά-μανά πάλι με τις καγιεν της τουρμπίσιες θα τσουλάγαμε.
Πιχι η λέξη σουβλάκι δείτε ελληνιστή (και με τη βοήθεια του slang.gr) πόσες εκφράσεις έχει 
 
Σουβλάκι (1)
Συνολική προσέγγιση των στοιχείων ενός κοινωνικού συνόλου με συγκεκριμένη σειρά (πόρτα -  πόρτα , ένας  -  ένας , ο ένας μετά τον άλλον ). Ο όρος προέρχεται από τη σταθερότητα θέσης που παρουσιάζουν οι μεζέδες (οι φορολογούμενοι στη δική μας περίπτωση) που είναι καρφωμένοι στο καλαμάκι (συγκεκριμένο κοινωνικό σύνολο)
τεχνοκρατικώς ο όρος είναι αυτό που προσφάτως λέγεται οριζόντια μείωση μισθών ή οριζόντια φορολόγηση κλπ.
Δηλαδή σουβλάκι πέρασε ο Βενιζέλος του δημόσιους υπαλλήλους.
 
Σουβλάκι (2)
Η προσπέραση πολλών οχημάτων με μία κίνηση
 
Σουβλάκι (3)
Το κανονικό σουβλάκι αυτό που την Βόρεια Ελλάδα λέμε ορθώς σουβλάκι ,  αυτό που οι Αθηναίοι βλακωδώς λένε καλαμάκι.
 
Σουβλάκι (4)
Η τοποθέτηση πολλών πουλιών του παίκτη στο τάβλι (τουλάχιστον 4) σε μία θέση, χωρίς να υπάρχει ειδικός λόγος. Συνήθως ο όρος λέγεται στο πλακωτό. Γενικά το σουβλάκι δεν θεωρείται καλό, και είναι δείγμα ατσαλοσύνης και μπουνταλωσύνης για να μη πω ασχετίλας στο τάβλι.
 
Σουβλάκι (5)
Η εξόντωση 2 ή παραπάνω εχθρών με μόνο μία σφαίρα , πολλά σουβλάκια είχαμε στις αλήστου μνήμης ταινίες του RAMBO,αλλά  του Τζέιμς (ποιού  Τζέιμς ;  μα του Μπόντ φυσικά!) Αλλά αυτοί οι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ υπέρ-ήρωες έκαναν ζημιά στις πολυεθνικές των πυρομαχικών και έτσι λέει ο Χαρδαβέλας έπαψαν πλέον τα στούντια του Χόλυγουντ, να γυρνάνε τέτοια σπουδαία έργα .