Συνεχίζεται ο "κίτρινος" πόλεμος

Κλιμακώνουν από σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες ταξί σε όλη τη χώρα, αντιδρώντας στην απόφαση του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Ραγκούση για απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.

Ειδικότερα, συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Μεταφορών από τις 10 το πρωί θα πραγματοποιήσουν οι ιδιοκτήτες ταξί,  όπως αποφάσισαν μεταξύ αλλων κατά τη διάρκεια συνέλευσης της Ομοσπονδίας τους, προαναγγέλοντας την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους.

Επιπλέον, οι αυτοκινητιστές της Πάτρας και όπως...... ανακοίνωσαν, θα αποκλείσουν από τις 8.00 το πρωί τα διόδια της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, στο ύψος του Αντιρρίου και τα διόδια του Ρίου, στο ύψος της εθνικής οδού Πατρών - Κορίνθου.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις που έλαβαν κατά την διάρκεια γενικής συνέλευσης, οι αποκλεισμοί θα είναι επ΄ αόριστον.

Την ίδια ώρα, οι ιδιοκτήτες ταξί της Κρήτης συγκεντρώνονται από το πρωί στο αεροδρόμιο "Ν. Καζαντζάκης", όπου έχουν προγραμματίσει αποκλεισμό.

Σημειώνεται ότι από τις 08.00, σήμερα, ως και αύριο το πρωί, από και προς το αεροδρόμιο του Ηρακλείου έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν - εκτός από τις πτήσεις εσωτερικού - 76 πτήσεις τσάρτερ.

Εν τω μεταξύ υπό κατάληψη παραμένει η Περιφέρεια Κρήτης, στην πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο.