Μόνη Σωτηρία για την πατρίδα: Η Αλήθεια! Αντώνη Μπορείς;

Γράφει ο Στέλιος Πολίτης

Η πολυμέρεια της οικονομικής ανάλυσης περισσεύει. Ποτάμια μελάνης γεμίζουν πολυσέλιδους τόμους οικονομικών αναλύσεων. Πέσαμε στην παγίδα της ρουτίνας του εξευρωπαїσμού και της μίμησης σε μια παραπαίουσα Ευρώπη η οποία καθημερινά μας καθυβρίζει. 
Μιά Ευρώπη υπέρ το δέον προκλητική, εξόφθαλμα ιδιοτελής, χωρίς αλληλεγγύη, χωρίς προοπτική. Αλλά δεν πρόκειται για επίλυση οικονομικής εξίσωσης. Ούτε για διόρθωση πλεύσης προς αποφυγή οικονομικού ναυαγίου. Εδώ μας εξαπατούν και δεχόμαστε άκριτα την αυτοεξαπάτηση μας.
Το χρέος είναι τεράστιο. Δεν ξεπληρώνεται με τίποτα ούτε με περικοπές μισθών και συντάξεων ούτε με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, ούτε με αίμα, και είναι σαν την σύγχρονη λερναία ύδρα. Δεν πρόκειται να πάψουμε να πληρώνουμε ούτε σε 50 ούτε σε 100 χρόνια, και αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε. Η στυγνότητα της εκμετάλλευσης του λαού μας από μια δράκα ανικάνων ηγετών παραγνωρίζει την διεθνή οικονομική πραγματικότητα και .......
έχουν κάνει την Ελλάδα μας σάκο πυγμαχίας.
Σκοπός τους είναι η κρατική πολιτική και οικονομική καταστροφή της χώρας. Και σέρνουμε τα βήματα μας εθελόδουλα στην υποδούλωση της πατρίδας μας, ενώ συγχρόνως επικαλούμεθα το πατριωτικό μας καθήκον.
Μεγάλη ειρωνεία και αδίστακτη αποφασιστικότητα.
Καμιά προοπτική και πρόβλεψη αντίστασης, αντίθετα ξεπούλημα για όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές μας. Μόνο λόγια, κούφια και δόλια.
Με αυτήν την ρότα δεν υπάρχει ελπίδα ανάκαμψης καμιά.
Αυτό το τεράστιο χρέος που έχουμε, δε θα εξοφληθεί ποτέ στους δανειστές μας. 'Αλλωστε δεν το θέλουν ούτε οι δανειστές μας. Αν το ήθελαν δεν θα έβαζαν βασικό και απαραίτητο όρο στο περιβόητο μνημόνιο την απαγόρευση δανεισμού από άλλο φορέα.
Αλλά σε αυτή την προδοσία της πατρίδας μας, άμεση και ισόποση ευθύνη φέρουν και οι "δικοί μας ηγήτορες". Που απεδέχθηκαν και υπέγραψαν τέτοιους εξευτελιστικούς υπόδουλους όρους.
Που δεν λειτούργησε μέσα τους ούτε το αίσθημα του πατριωτισμού και της ιστορικής ευθύνης.
Eξαίρεση η ΝΔ το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο καθένας από αυτούς για τους δικούς του λόγους.
Μόνη σωτηρία της Πατρίδας είναι η διαγραφή του χρέους; με οποιοδήποτε τρόπο. Με καταγγελία του μνημονίου, με καταγγελία της ευρωζώνης, με καταγγελία –αποχώρηση από την Ευρωπαїκή 'Ενωση, τουλάχιστο να μας μείνει η Εθνική αξιοπρέπεια.
Εξάλλου για την διαγραφή του χρέους, μας περιμένουν οι Κινέζοι, οι Ρώσοι, οι 'Αραβες.
Έτσι ξεπερνάμε τις λεγόμενες αγορές που είναι θηλιά στο λαιμό της πατρίδας μας.
Και σίγουρα θα υποφέρουμε γι' αυτό.
Αλλά θα αποκτήσουμε την χαμένη αξιοπρέπεια μας.
Θα ξεκινήσουμε και πάλι με όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές μας και το δαιμόνιο της φυλής μας.
Και τότε δεν θα έχουμε μόνο ελπίδα και τύχη.
Θα έχουμε επιτυχία.
Γι αυτο ζητείται ΗΓΕΤΗΣ που θα πει ένα ιστορικό ΟΧΙ.
ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ;