σε πρώτη παγκόσμια αποκλειστική εχτέλεση

Ελλην Φορολογούμενος


   Όλη η Ευρώπη παρακολουθεί απευθείας την οικονομική εκτέλεση 3 εκ των μελών της και είτε χάσκει ανέκφραστη, είτε επιχαίρει χαιρέκακα ,ενημερώνοντας τους εργαζόμενους τους , για το τι τους περιμένει αν δεν βάλουν την πλάτη τους και τα λεφτά τους στη διάθεση των τραπεζιτών.
Πολιτική και οικονομική ένωση και .......
π@π@ρια μάντολες , μας φουμάρανε πριν από χρόνια για μια νέα υπερδύναμη ,που θα αποτελούνταν λέει, από ισότιμους εταίρους, που η αλληλεγγύη των κρατών μελών θα διασφάλιζε την ειρήνη , την ευημερία και την αξιοπρέπεια των ευρωπαίων πολιτών!   Τέτοιες φόλες φάγαμε φίλε μου και την έφαγα κι εγώ.
Αντ’ αυτού βλέπουμε ότι ανθρωπάκια χωρίς κύρος και προσωπικότητα να κρύβονται πίσω από έναν  ουσιαστικά νεκρό γίγαντα περιφερόμενο σε αναπηρικό καρότσάκι . Δεν έχουν τους αρσενικούς αδένες ούτε καν του αφεντικού της Lehmanbrothersτου RichardSeverin"Dick" Fuld, Jounior  ( το DICKδεν το έβαλα εγώ υπάρχει στη Wikipedia) – που μέχρι τέλους αξιολογούσαν την εταιρία του σαν την πιο ασφαλή τοποθέτηση στο σύμπαν. Άρα το dick δικαίως το φέρει ο Ρίτσαρντ.
Όχι σαν κάποιους άλλους που άμα δουν τα δύσκολα κλάνουν μαλλί ή μέντες , ή ακόμα χειρότερα , κλάνουν πένθιμα , ονόματα δε λέμε , συνειδήσεις δεν καταστρέφουμε αλλά έτσι είναι.
Το μόνο σίγουροι είναι ότι όσο πιο γρήγορα την κάνουμε από αυτό το βρωμερό αδελφάτο, τόσο το καλύτερο για εμάς .

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ now !