ΟΙ … ‘’ΑΠΥΘΜΕΝΟΙ’’ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΤΟΥΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΥΣΙΑΣ
ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ …..
Τουλάχιστον βάζουν λίγο από το κίτρινο τους πάνω στην γκρίζα μονοχρωμία των καιρών μας .
Στο γκρίζο που παράγει η πολιτική, σε ποικιλία αποχρώσεων.
Και οι δυο τους  είναι … μπουμπούκια, μπουμπούκια  παρασίτων εννοείται, που όλα τα … παρασιτοκτόνα να πέσουν πάνω τους αυτοί θα βγουν  αλώβητοι, σαν τις κατσαρίδες μετά από πυρηνικό πόλεμο.
Κολεγιόπαιδα και οι δυο τους.
Τα χάλασαν στην μοιρασιά και τώρα αλληλοεξοντώνονται, τρόπος του λέγειν δηλαδή, γιατί είπαμε, αυτοί δεν εξοντώνονται με....... τίποτα.
Όχι με ντι-ντι-τι ούτε και με δεύτερη Φουκουσίμα δεν απαλλάσσεται  η κοινωνία από αυτούς, αφού ελέω  πουλημένων πολιτικών βρέθηκαν και οι δυο με πανίσχυρα μέσα στα χέρια τους, με τηλεοπτικούς σταθμούς και έντυπα που τα χρησιμοποιούν τώρα στον ‘’πόλεμο’’ τους
Και οι δυο τους άνανδρα βέβαια χρησιμοποιούν το δημόσιο αγαθό που ονομάζεται τηλεοπτική συχνότητα,  και που δεν το αξιοποιούν ως μέσον πνευματικής ανάτασης και αντικειμενικής ενημέρωσης, όπως απαιτεί το … ξεσχισμένο μας πια από κάτι τέτοιους σύνταγμα, αλλά ως μέσο εύκολου πλουτισμού και πολεμικής μηχανής έναντι του αντιπάλου.
Ο ένας λοιπόν με ρεπορτάζ (τρόπος του λέγειν ρεπορτάζ) τα χώνει στον αντίπαλο για τα … μονοπυθμενα καράβια του που ρυπαίνουν τα πελάγη, τα πελάγη αυτά που υποκριτικά ως … αυτόφωτος ως αξαφνα ευαισθητοποιημένος οικολόγος τάχα προστατεύει, και ο άλλος αναλύει υποτίθεται τις λεηλασίες που διέπραξε με άλλοθι το κανάλι του.
Ο ένας λοιπόν … ΑΠΥΘΜΕΝΟΣ ΘΡΑΣΣΟΥΣ και ΛΑΜΟΓΙΑΣ άρχοντας του Ταύρου σχολιάζει τα … μονοπυθμενα τάνκερ του απίθανου και πολυπυθμενου στις αρπαχτες αυτοκράτορα του Φαλήρου, ο οποίος με την σειρά του, όπως είπαμε μέσα στα δελτία ειδήσεων του καναλιού του, περιγράφει  με σοβαροφανές ύφος την …’’σκανδαλώδη’’ διαχείριση του υπερχρεωμένου καναλιού του … αντιπάλου του.
Δυο μεγιστάνες σε δημόσιο ξεκατίνιασμα, με μένα τον άμοιρο να εξακολουθώ να υποφέρω από την ίδια φαγούρα.
Ρε δεν πάτε να γαργαληθείτε ….
Νταλάρες με τις φαρδιές τσεπάρες.
Που μας πρήζετε με τις ανοησίες σας …. Κι αν ο ένας σας με τα μονοπυθμενα του, ρυπαίνει τις θάλασσες, ο άλλος ρυπαίνει την πολιτική ζωή του τόπου. Και οι δυο σας μαζί εξ’ ισου (δίκαια μοιρασιά για να μην παραπονιέστε) ρυπαίνετε την κοινωνία ….
Με τις απύθμενες σε όρια αρπαχτες σας .
ΛΥΣΙΑΣ