Ο Φωτόπουλος και οι συν αυτώ να απολογηθούν στους εργαζόμενους της ΔΕΗ



Γράφει ο Καφενόβιος

Ο …Αθανασιάδης της ΓΕΝΟΠ οφείλει να κοιταχτεί στον καθρέφτη των χιλιάδων εργαζομένων της ΔΕΗ. Και με το χέρι στην καρδιά, όχι ως …οργισμένος παλαιο-εργατοπατέρας, να απολογηθεί για τους λόγους και τη σκοπιμότητα της πολυήμερης τζούφιας απεργιακής κινητοποίησης.
Και τούτο επειδή δεν είναι εύκολο να ερμηνευτεί η αποπνέουσα παρωχημένο  αγωνιστικό λαικισμό, Μαυρογιαλούρικης κοπής, ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ.
Αν ο σκοπός του Φωτόπουλου και των συν αυτώ ήταν να σπαταλήσουν το αγωνιστικό κεφάλαιο των εργαζομένων της ΔΕΗ, εξαντλώντας τους οικονομικά και ψυχολογικά, τότε τα...... κατάφεραν μια χαρά.
Μη μας πείτε ότι, …ματώσατε, πλήττοντας, με τις διακοπές ρεύματος, τα εξαθλιωμένα νοικοκυριά και τους απελπισμένους μικροεπαγγελματίες;…
Η κυβέρνηση πρέπει να τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση, που αντί να συγκρουστείτε μαζί της (ούτε το ρεύμα στους μεγαλοφειλέτες-τσαμπατζήδες φορείς του Δημοσίου κόπηκε), εσείς ρίχνατε νερό στο μύλο του κοινωνικού αυτοματισμού!
Αξιος ο μισθός σας!
Φωτόπουλε, μπορεί ο Κουτρουμάνης και πλειάδα άλλων εργατοπατέρων να εξελέγησαν βουλευτές …πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες ή πουλώντας ακόμη και τους ίδιους τους εργαζόμενους και να αναρριχήθηκαν στο αξίωμα του υπουργού ωστόσο, τώρα, φοβούνται να κυκλοφορήσουν στο δρόμο…