Κόλαση από τα χημικά σε παραλιακό ξενοδοχείο! Αναβλήθηκε η συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ…

Γράφει ο Μαγια


Αναβλήθηκε η περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ για την ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας, μετά το μπλόκο των ταξιτζήδων και τα εκτεταμένα επεισόδια, που σημειώθηκαν λίγο πριν την έναρξή της στο χώρο παραλιακού ξενοδοχείου, στο Ρίο.
Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ομάδα αυτοκινητιστών στην προσπάθειά τους να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, δέχτηκαν βροχή χημικών. Επικράτησε πανδαιμόνιο. Οδηγοί ταξί πετούσαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, ενώ οι λουόμενοι στην παρακείμενη παραλία και δεκάδες οικογένειες, που έχουν καταλύσει στο ξενοδοχείο και την ώρα των επεισοδίων βρίσκονταν στο χώρο της πισίνας βίωσαν, εν μέσω καύσωνα, συνθήκες κόλασης.
Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο που στεγάζεται το καζίνο Ρίου (τυχαίο;) εσχάτως προτιμάται για τις Πασοκικές συναθροίσεις στην Αχαία. Και τούτο επειδή, αφενός μεν λόγω θέσης, δεν ευνοεί τα γιαουρτώματα,  αφετέρου δε, λόγω των υψηλής ποιότητας παρεχομένων υπηρεσιών, ανταποκρίνεται στις...... αυξημένες απαιτήσεις της κυβερνητικής νομενκλατούρας. 
Στη συνδιάσκεψη επρόκειτο να παραστούν, πολυμελές κυβερνητικό κλιμάκιο, βουλευτές και στελέχη  υπουργείων, αλλά και του κόμματος στην Δυτική Ελλάδα. Ανάμεσά τους ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλ. Μόσιαλος, οι υφυπουργοί  Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Εθνικής Άμυνας, Κ. Σπηλιόπουλος, Εργασίας και Κοινων. Ασφάλισης, Γ. Κουτσούκος, Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Θαν. Μωραΐτης, Υγείας και Κοινων. Αλληλεγγύης, Μ. Μπόλαρης, ο Γ.Γ. του Υπ. Ανάπτυξης, Αλέξανδρος Φούρλας, και ο ειδικός γραμματέας Νίκος Ματζούφας.
Διερωτάστε, τι έχουν να πουν όλοι τούτοι για την ανάπτυξη, όταν επί 21 μήνες -τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι- έχουν κηρύξει τον πόλεμο στην πραγματική οικονομία;
Οι άνθρωποι που κυβερνάνε δεν έχουν πάρει χαμπάρι, ότι έχοντας εθίσει τον πληθυσμό στο ψέμα, έχουν οδηγήσει τους πολίτες να μην εμπιστεύονται τίποτε!...