Με το μάτι του Κυκλώνα....

Kι ενώ έχουμε τη πρώτη Κοινοβουλευτική ρωγμή λίγο πριν το δεύτερο Μνημόνιο, ο Πρωθυπουργός «διαπραγματεύεται» τις παραχωρήσεις για τη «σωτηρία»….Πρώτη φορά μετά τη κατοχή σε... αγοραπωλησία δίνεται μια πολυκατοικία για ένα καρβέλι ψωμί….

Αν όντως ανήκουν όσοι, ανέφεραν οι Κυβερνητικοί ως στελέγχη, σε συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους δε θα έπρεπε να ζητά εκλογές ο κ. Καρατζαφέρης αλλά ο κ. Τσίπρας και η κ. Παπαρήγα….Οι οποίοι νομίζουν ότι είναι ταξικός ακόμη ο πόλεμος ενάντια στη......
πλουτοκρατία….

Μετά τα αυτοκίνητα με leasing που παραχωρεί η Βουλή στους Εθνοπατέρες προτείνεται η παραχώρηση καικιών, ελικοπτέρων ,κανό ,ποδηλάτων και λοιπών μεταφορικών μέσων γιατί απεδείχθη περίτρανα η πλήρης υποστήριξη των πολιτών στο πολιτικό σύστημα….

Η απορία βέβαια που ταλαιπωρεί τους πάντες-εκτός από τη Κυβέρνηση- είναι πως γίνεται να αποτύχει το Μνημόνιο 1 όταν μέχρι προ μηνός όλοι μας έλεγαν υπόδειγμα….Οι δανειστές που το εκπονήσαν δε φέρουν καμιά ευθύνη για τα αποτελέσματά του….; Κι αν φέρουν για ποιο λόγο ζητούν από εμάς περισσότερες θυσίες….;

Φυσικά κανείς «επιστήμονας» δε φταίει για το αποτέλεσμα του πειράματος…..
Όμως κάποιος που συνειδητά εξαπατά κάποιον με σκοπό λέγεται απατεώνας….Έτσι δεν είναι κ. Παπακωνσταντίνου….;

Το ξανασκέφτηκε ο κύριος Καρατζαφέρης για την απόσυρση των Βουλευτών του…Λογικό…Με την ανεργία που έφερε το Μνημόνιο που ψήφισε, κάτι τέτοια τα σκέφτεται δυο φορές….

Τέλος ο αγαπητός κ. Σαμαράς….Που δεν έδωσε καμιά συναίνεση εκτός από αυτή που απαιτούσαν οι δανειστές μας για το πάρε-πάρε της χώρας μας και την εγγύηση ότι κι αν κυβερνήσει θα το κάνει με Μνημόνια…..Απλά θα τα διαπραγματεύεται….

Προσωπικά πάντως νιώθω πιο κοντά στους πολίτες της Αργεντινής παρά στους Ευρωπαίους «εταίρους» μας….

Πικρή Σοκολάτα