ΠΡΟΣΟΧΗ! Καμουφλαρισμένες απόπειρες διάβρωσης του κινήματος της Πλατείας

Γράφει ο Μαγια

Θεός φυλάξοι! …Αγανάκτησαν και οι δεσποτάδες… Ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος καλεί τους πιστούς σε ειρηνική επανάσταση (ας ελπίσουμε ότι, δε νοσταλγεί ακόμη την …εθνοσωτήριον)!
Δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε την υποκρισία. Τις καμουφλαρισμένες απόπειρες διάβρωσης του κινήματος της Πλατείας από ομάδες κύκλους, οργανώσεις, που βλέπουν ότι, είναι εύκολο να διαχύσουν τον τεχνηέντως αμπαλαρισμένο συστημικό λόγο τους σε ένα πλήθος ανεπεξέργαστο, αν και δίκαια οργισμένο. Η πρωτόγνωρη  μαζικότητα και το απρόβλεπτο αυτών των αυθόρμητων και ακηδεμόνευτων  συγκεντρώσεων έχουν σπείρει το φοβο στο κατεστημένο.
Εως και ο Πεταλωτής, δηλώνει .............
συμπαθών (την επόμενη φορά να μεριμνήσουν να μιλήσει σε παιδική χαρά, ώστε να αποφύγει τα γιαούρτια και τα αυγά…).
Απορούν και οι ίδιοι οι Αγανακτισμένοι με τον αριθμό των …φίλων τους, οι οποίοι έχουν τόση σχέση με τη φτώχεια, την ανεργία και την αβεβαιότητα, όση έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο…
Θεσμικές και εξωθεσμικές εξουσίες, εξαπτέρυγα και γιουσουφάκια δηλώνουν κατανόηση και συμπαράσταση. Υπο ένα όρο: Αρκεί οι εκδηλώσεις των όντως Αγανακτισμένων να είναι ειρηνικές.
Μια λαική ρήση λέει, πως αν σε παινεύουν οι εχθροί σου, έχεις κάθε λόγο να ανησυχείς.
Οι Αγανακτισμένοι πρέπει να κλείσουν τα αυτιά τους στις ποικιλώνυμες σειρήνες -ο κίνδυνος προβοκάτσιας ελλοχεύει ανά πάσα στιγμή- και να βαδίσουν αποφασισμένοι τον δικό τους εναλλακτικό δρόμο!