Κύριοι του Ελληνικού κοινοβουλίου.

 Γράφει ο Γιώργος Κασιμάτης

Ναι κ. Σαμαρά.


Ευτυχώς που ήρθατε εσείς, για να σωθεί η Ελλάδα.
Εδώ, με το κόμμα που κάνατε, όταν σας έδιοξε ο κ. Μητσοτάκη, δεν πιάσατε ούτε το 3%.

1. Προσωπικά θα έλεγα, να μάθετε να διαβάζετε και τίποτα από έξω, από αυτά που σας γράφουν οι δημοσιογράφοι που κουβαλάτε συνέχεια μαζί σας, μια και δεν το έχετε όχι μόνο το ρητορεύειν, αλλά και το γράφειν λόγους, γιατί εάν ο ΓΑΠ μας τσάκισε 1 φορά εσείς, με το επιτελείο σας, θα μας τσακίσετε 21. Βλέπε παρελθόν.
 Και ελπίζω τις επόμενες φορές, να μιλάτε με περισσότερο σεβασμό και λιγότερη ειρωνεία, αγένεια και έπαρση, προς τους συνομιλητές σας, γιατί έτσι όπως σας τα γράφουν και να μην συμπαθεί κανείς κάποιον, (η να αμφιταλαντεύεται), από τους άλλους, τελικά τους συμπαθεί.

2. Στην Ευρώπη που πήγατε τελευταία, γίνατε μάλλον ρόμπα. Γιατί ακόμα και οι ίδιοι οι δεξιοί της Ευρώπης σας κριτικάρισαν άσχημα, με το πρόγραμμα που παρουσιάσατε και μάλιστα, τους.......
είπατε ότι το κάνετε για προεκλογικούς λόγους και ότι μετά τις εκλογές, θα πραγματοποιούσατε, αυτό που ήθελαν από την Ευρώπη. Δηλαδή θα παίρνατε μέτρα. (Αυτό βάση ιταλικού και άλλου τύπου).
Τώρα λοιπόν έρχεστε και μας τσαμπουνάτε παραμύθια????
Η μας κόβετε για αφελείς????

3. Ως αναφορά τους λαθρομετανάστες, εσείς ανοίξατε πρώτος τα σύνορα, από ότι θυμάμαι, για να καλοδεχτούμε τους πρώτους Αλβανούς και μάλιστα αυτούς, που ήταν φυλακισμένοι και που απελευθέρωσε ο Μπερίσα εκείνη την εποχή, για να τους ξεφορτωθεί από την χώρα του και να μας κουβαληθούν εδώ.
Δεν είναι και πολλά χρόνια πίσω, για να έχουμε ξεχάσει, ούτε έχουμε αλσχαϊμερ.!!

4. Ακουμε πολλά σχόλια τελευταία από τους βουλευτές σας, (φαίνεται ότι έχουν πολύ θράσος, όπως ο κ. Παπαθανασίου, ο οποίος δίνει και οικονομικές συμβουλές, ενώ όταν ήταν υπουργός τα έκανε .........), και ιδικά από την κα. Βούλτεψη, (πού αναρωτιέται, γιατί έρχονται φάσκελα και γιαούρτια, από τον κόσμο),  προς τους βουλευτές και το κοινοβούλιο.
Κανείς από εσάς, δεν είχε το θάρρος από το κόμμα σας να βγάλει στη φόρα αυτούς που κατά έκλεψαν την Ελλάδα και που όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι και που έχουν κάνει περιουσίες, από την ΝΔ???  γιατί δεν είστε και παρθένες.
Και δεν νομίζω ότι είναι και λίγοι. Άλλωστε το σκάνδαλο Βατοπεδι και άλλα, ήταν της παράταξης σας.

Και αυτό είναι λάθος του κυβερνώντος κόμματος, που δεν τους έβγαλε, (όλων των υποτιθέμενων κλεφτό-πολιτικών), τα άπλυτα στην φόρα και από το ΠΑΣΟΚ αλλά και από την ΝΔ. θα είχατε, ανάλογα ποσοστά κλεφταράδων και θα είχαμε ησυχάσει, από αυτούς μία για πάντα.

5. Τι κάνατε όταν ήσασταν στην προηγούμενη κυβέρνηση και δεν προσπαθούσατε να διορθώσετε τα κακός έστω κύμαινα, που συνέβαιναν τότε????
Τώρα το θυμηθήκατε???? 

Και έρχεστε τώρα, με την χώρα σε μία δύσκολη κατάσταση, να λαϊκίσετε προς χάριν, ψήφων???? Συγχαρητήρια.
Καταλαβαίνω ότι θέλετε να πάρετε την καρέκλα και να διατηρήσετε την ήδη υπάρχουσα, αλλά όχι και έτσι, εις βάρος του κόσμου.
Και λίγο ντροπή θα έπρεπε να υπάρχει.

Όσο για εσάς κ. Παπανδέου, αν και δεν συμφωνώ με τις κινήσεις σας και τις αντιδράσεις σας, (ήξεις αφήξεις), καλά θα είναι να βρείτε καλύτερους σύμβουλους να πληρώνετε, γιατί οι φίλοι, δεν είναι πάντα ικανοί των περιστάσεων.
Δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε τα λάθη μας, αλλά να τα διορθώνουμε κιόλας. Με σωστότερες αποφάσεις και να μην προτρέχει η γλώσσα της σκέψης, γιατί αυτά είναι θέματα τα οποία φαίνονται αργότερα.

Μην ξεχνάτε ακόμα, ότι υπάρχουν άνθρωποι και ιδικά στον χώρο σας, που έρχονται από κοντά, για να ευεργετηθούν, όπως πολλοί στην προηγούμενη κυβέρνηση, που την τσάκισαν και δεν υπάρχουν καν σήμερα. Καθώς και πολλοί, οι λεγόμενοι γλείφτες για τον ίδιο λόγο.
Καλό θα είναι, να εκτιμούνται οι εκάστοτε κριτικές από όπου και αν γίνονται, γιατί μίτοι άλλο, είναι ειλικρινείς. π.χ. Β. Παπανδρέου.
Καθώς εύχομαι ακόμα, ο κ. Βενιζέλος να είναι ικανότερος των περιστάσεων και να δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον προς τον λαό και όχι τόσο στο κεφάλαιο. π.χ. ας πληρώσουν και εταιρείες όπως η HOCHTIEF, τα πάνω από 1 δις ευρώ που χρωστάει σε φόρους και ΦΠΑ, (βάση πληροφορίας Τριανταφυλόπουλου), η και άλλες ξένες εταιρείες, καθώς και άλλα τέτοια ποσά, όπως 37 δις ευρώ περίπου, που δεν εισπράττονται, από Ελληνικές εταιρείες, που χρωστάνε στο δημόσιο.

Και καλά ο Τσίπρας, δεν έχει δουλέψει και ποτέ στην ζωή του, (όχι πώς εσύ έχεις δηλαδή), ούτε θα πάρει ποτέ καρέκλα να κυβερνήσει και μπορεί να λεει ότι παπαρολογία θέλει.
Ελπίζω ο κόσμος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, στις επόμενες εκλογές να ψηφίσει Κουβέλη, εάν σέβεται τον εαυτό του.

Το ίδιο και η κα. Παπαρήγα, πού είναι ετεροχρονισμένη και ορκισμένη κομουνίστρια, χωρίς να έχει καταλάβει ακόμα, ότι ο κομουνισμός, σε όλο τον κόσμο έπεσε, γιατί καταστράφηκε από μόνος του και ότι ο κόσμος πείναγε περισσότερο, εκτός ολίγων και εκλεκτών. (όχι βέβαια ότι ο καπιταλισμός είναι καλύτερος).
Έχουμε πάει και σε πρώην κομουνιστικά κράτη στο πολύ παρελθόν κα. Παπαρήγα και Ρωσία επί Μπρέζνιεφ και σε Ρουμανία, Πολωνία, Βουλγαρία, Γιουγκοσλαβία την εποχή που τα Σκόπια λεγόταν Βαρδάρης και όχι σχεδόν Μακεδονία, καθώς ορισμένοι έχουμε κάνει και σπουδές σε κάποια από αυτά και έχουμε δει πώς ήταν ο κομουνισμός.

Αλώστε, γιατί σας χαλάει η Ρωσία όπως είναι σήμερα??? Δεν είναι και τόσο κομουνιστική, αλλά σούπερ ανεπτυγμένη.
Μακάρι να είχαμε και εμείς έναν Πούτην στην Ελλάδα, πού τέτοια τύχη.

Ήταν την εποχή που η κα. Κανέλη, ήταν ευτυχής που ήταν παιδί της Νέας Δημοκρατίας, επί Κ. Καραμανλή. Και φαντάζομαι ότι έγινε ΚΚΕ, προς χάριν των οικονομικών της απολαβών.
Αλλά καταλαβαίνω, ότι έτσι έχετε λόγο ύπαρξης και οικονομικής συντήρησης.

Ο κ. Καρατζαφέρης, καλό θα είναι να ακούγεται, γιατί λεει κάποιες αλήθειες, οι οποίες πολλές φορές πονάνε. Αλλά δεν παύουν να είναι αλήθειες.

Για τούς υπόλοιπους δεν έχω να πω κάτι.

Αλλά βέβαια, αφού έχετε βγάλει όλοι τα χρήματά σας έξω, ανεξάρτητα από που προέρχονται και χωρίς να επιτρέπετε για εσάς κανένας έλεγχος, γιατί είστε η ανώτερη τάξη, σκασίλα σας για τον κοσμάκη.
Η καρέκλα να είναι καλά και από εκεί πήγαν και άλλοι.


Κασιμάτης Γιώργος
Μηχανικός