OI TEΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΥΣΙΑΣ
 
Πόσος πια θυμός, να χωρέσει μες τα σωθικά μας ;
Έχει συσσωρευτεί τόσος, που δεν παίρνει άλλο.
Δεν μας φθάνουν τα τωρινά εγκλήματα, των νύν… Έχουμε και τις τσαχπινιές των τέως. Αυτών όλων των τέως, από την μεταπολίτευση και δω, που για να πιάσουν στασίδι, στον ναό της ντροπής και της αμαρτίας, στον ναό του αίσχους, όπως οι άθλιοι κατάντησαν τη βουλή, ξεπούλησαν ότι πιο ιερό είχαμε ως έθνος, για να τιμάμε.
Την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ….
Αυτή τη δημοκρατία, που την ξέσκισαν, με τις παγαποντιές και τις ανομίες τους. Αυτοί οι «κύριοι» που τώρα ζητάνε …
αναδρομικά .
Ας μας πη, ένας από αυτούς, πότε βγήκε στο λαό, να του φωνάξει απεγνωσμένα, πως ότι γίνεται, γίνεται με δανεικά. Με δανεικά που κάποτε θα κληθούμε να τα επιστέψουμε με αίμα. Ποιος είχε τη λεβεντιά να βγει και να το φωνάξει ;
Αντίθετα οι ερωτήσεις που έθεταν πάντα, στην εκαστοτε κυβέρνηση, ήταν για έργα, στην εκλογική τους περιφέρεια. Άσχετα με την αναγκαιότητα τους η όχι. Μόνο να φανούν καλοί, στα μάτια των ψηφοφόρων τους. «Χαϊδεύοντας» τους με … δανεικά. Μόνο την επανεκλογή τους είχαν στον νου, και όχι το συμφέρον της πατρίδας.
Αυτοί οι «κύριοι» που τώρα ζητάνε αναδρομικά, είναι που κατάργησαν την ΜΟΜΑ, για να ταΐζουν ανενόχλητα, τους ιδιώτες εργολάβους.
Και να δημιουργήσουν, τους λογίς Μπομπολαίους .
Αυτοί είναι που σώπασαν, υπηρετώντας την … κομματική τους πειθαρχία, στα απίστευτα σκάνδαλα που έβλεπαν, αλλά δεν ομολογούσαν, σκάνδαλα προμηθειών του δημοσίου, σκάνδαλα με τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων, η με τα δομημένα … ομόλογα.
Ποιος σταμάτησε, μια … «δομημένη» απάτη, εν τη γενέσει της ;
Σκάνδαλα αστοχιών, στο κυβερνητικό έργο, με την κάλυψη της ατιμωρησίας.
Αυτοί οι άθλιοι είναι που γέννησαν την ανεργία, για να προκαλέσουν ανασφάλεια στους πολίτες και αδιέξοδα. Και μέσω αυτής, να διορίζουν στο δημόσιο με αντάλλαγμα την επανεκλογή τους.
Την θεσούλα τους, στο … «στασίδι» της Βουλής.
Και  έρχονται τώρα οι άθλιοι, για να ζητήσουν και αναδρομικά σε μια περίοδο, όπου ο λαός δεινοπαθεί .
Σφαλιάρες, χλεύη και μούντζες, θα εισπράξουν , οι άθλιοι …. Και φυσικά όχι όλοι, γιατί η Βουλή , είχε και ηθικά στοιχεία, ανθρώπους που την τίμησαν, όπως τον Δρεττάκη, τον Λάζαρη, τον Λεντάκη, τον Παναγούλη, τον Κύρκο, τον Γλέζο και πολλούς- πολλούς ακόμα, που τίμησαν την αποστολή τους. Και που σίγουρα, αυτοί οι ηθικοί, δεν βρίσκονται ανάμεσα στους διεκδικούντες τα αναδρομικά, γιατί έχουν και κριτήριο και συναίσθηση .
 Για τους υπολοίπους η αναφορά μου αυτή .
Για τους θρασείς και άθλιους .
Τους οποίους και θα πρέπει ανάλογα να αντιμετωπίσει ο δικαστής, που σε δεύτερο βαθμό, θα εξετάσει το θέμα τους αυτό .
Γιατί η οργή του κόσμου, αρχίζει πια να μπαίνει, στο ανεξέλεκτο πεδίο της .
Τώρα, εάν έχει τσαγανό η κυβέρνηση, θα φανεί, εάν στείλει την απαίτηση αυτή, στο δικαστήριο, με άμεση προτεραιότητα εξέτασης, για να μη παραγραφεί .
Αρκετά φάγανε τα λαμόγια . Κι άλλα θένε ;;;     


ΛΥΣΙΑΣ