KAI O …. AΝΔΡΙΚΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΥΣΙΑΣ

 
Σε … γιάφκα κοντεύει να μετατρέψει το μέγαρο του Φαλήρου, ο Αλαφούζος.
Συγκεντρώνει εκεί όλα τα πρωτοπαλίκαρα του Παναγόπουλου .
Αυτούς που υπήρξαν το άλλοθι του, στις καταχρήσεις και στις αστοχίες που συντελέσθηκαν, στην ατυχή για την ΕΡΤ, πενταετία παντοδυναμίας του, στο Ραδιομέγαρο.
Σ’ αυτούς όλους, που η έρευνα της ανακρίτριας, τους καταλογίζει τεράστιες ευθύνες, για την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος .
Σ’ αυτούς όλους που εγκλιμάτισαν κατά της ΕΡΤ και του λαού, αφού αυτός την χρηματοδοτεί, μιας και όλες αυτές οι .......ενεργιες τους, χαρακτηρίζονται από το  πόρισμα της έρευνας ως κακουργηματικές.
Πρόσφατα λοιπόν, στο Αλαφουζιο ίδρυμα, βρήκε στέγη και ο «πολύς» Αντώνης Ανδρικακης.
Την ίδια ώρα που ο σταθμός απολύει  κόσμο, για να περιορίσει τις δαπάνες του, από εκεί να καταλάβει κανείς και το μέγεθος της διαπλοκής.
Θέση λοιπόν … επιμελητή κειμένων (!) βρήκε ο Αντωνάκης, πότε έμαθε να επιμελείται κείμενα, αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο … άμα είσαι στο κύκλωμα όλα γίνονται . Έτσι το «ίδρυμα» έχει για να καμαρώνει, το νέο του … στέλεχος .
Τον αυτοκράτορα του ραδιοφώνου, όπως πολλοί στην ΕΡΤ, τον αποκαλούσαν, με ένα καλάμι, ο ελλαχιστούλης Αντωνάκης, που να μην χωράει να το βολέψει πουθενά, λόγο …. Μεγέθους.
Τουλάχιστον στον SKY, του βρήκαν χώρο, για να παρκάρει τον εν λόγο κάλαμο ; η τον προσέλαβαν άνευ αυτού ; Πράγμα δύσκολο, γιατί πώς να αποχωριστεί κανείς το ΔΗΘΕΝ του, όταν άλλα όπλα, στην φαρέτρα γνώσης δεν διαθέτει ;
Άντε Ιωάννη του Φαλήρου, με το καλό να προσλάβεις και την υπόλοιπη παρέα, τον Στάμο Ζούλα, δηλαδή, τον Ρίζο, τον Παπαναγιώτου, τον Παπαδόπουλο και όλο εκείνο το σώμα … ναυτοπροσκόπων, που στην Αγία Παρασκευή έπληττε, γιατί δεν είχε θάλασσα, και ήταν  στρατοπεδευμένοι εκεί, χωρίς αντικείμενο. Τουλάχιστον στο Φάληρο, που έχει και θάλασσα, θα έχουν και κάποιο λόγο ύπαρξης .
Θα τα θαλασσώσουν και πάλι, αλλά υπό την αύρα του Σαρωνικού …
Γεια σου Αντώνη ποιητή … και ψάξε θέση και για την Μαργαρίτα Μ….. και τα άλλα παιδιά της παρέας σου, όλους τους χωράει ο SKY, έχει λεφτά ο Γιαννάκης, μην τον κλαίς …
Ας είναι καλά ο Μητσοτάκης και οι μετά αυτόν πουλημένοι κυβερνήτες, του μισοβυθισμένου πια βαποριού, που ονομάζεται   «ΕΛΛΑΣ»
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ …..
ΛΥΣΙΑΣ