Η Κυριακάτικη …εκδρομή υπουργών στα Καλάβρυτα…

Γράφει ο Μαγια

 
Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος (σ.σ. του κράτους, που λεηλατήθηκε από τα …μανάρια του πολιτικού συστήματος) ήταν η απάντηση του πολυμελούς κυβερνητικού κλιμακίου στους εκπροσώπους των φορέων της Αχαίας, κατά τη μαραθώνια σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στα Καλάβρυτα.
Εξίμισι ώρες διήρκεσε η σύσκεψη, αλλά από το στόμα των υπουργών δεν ακούστηκε λέξη για τα μεγάλα ζητήματα της Αχαίας, όπως είναι η επέκταση του αγωγού φυσικού αερίου. Μόνο ανέξοδες υποσχέσεις για τα εκκρεμή θέματα: Λιμάνι, μεταναστευτικό, Ολυμπία οδός κλπ.
Αλήθεια, ποιος νοσηρός (και παρωχημένος) επικοινωνιακός «εγκέφαλος» εμπνεύστηκε αυτή τη δαπανηρή εκδρομή 10 (!) υπουργών και υφυπουργών μετά των συνοδών τους στα Καλάβρυτα, σε.........
περίοδο άγριας λιτότητας; Προφανώς ο ίδιος ιθύνων «νους» του κυβερνητικού συνωστισμού στο Ναύπλιο και τη Σύρο, ο οποίος επιμένει να πλασάρει …φύκια για μεταξωτές κορδέλες, «επενδύοντας» στην παπαρολογία και τον επαρχιωτισμό.
Για την ιστορία το κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούσαν οι Δ. Ρέππας, Φώφη Γεννηματά, Τ. Χυτήρης, Ν. Σηφουνάκης, Γ. Κουτρουμάνης, Θεοδώρα Τζάκρη, Δ. Δόλλης, Π. Ρήγας, Μ. Όθωνας και Χρ. Αηδόνης.
Κρίμα, έλειπαν ο Πεταλωτής και η Νταλάρα…