Ο «γιατρός» θα πληρώσει και για τον βιασμό της Ελλάδας;…

Γράφει ο Μαγια

Για τον βιασμό της Ελλάδας ο μέγας και πολύς «γιατρός» του ΔΝΤ έχει εξασφαλίσει το ατιμώρητο. Στη Νέα Υόρκη, όμως, συνελήφθη για απόπειρα βιασμού σε βάρος  32χρονης καμαριέρας ξενοδοχείου. Αυτή είναι η Αμερική: άμα αποφασίσει να σε τσιμπήσει η αστυνομία, όποιος και να σαι, δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Στην Ελλάδα, ο 62χρονος μουρντάρης Ντομινίκ Στρος Καν, εάν έβγαινε από το μπάνιο, εντελώς γυμνός, και κατά το κοινώς λεγόμενο την …έπεφτε σε καμαριέρα, δεν θα το είχε μάθει κανείς. Το πολύ να είχε συλληφθεί η καμαριέρα… Εδώ, το «όνομα» και ο..........
τίτλος δίνουν ασυλία.
Δεν είναι βέβαια το πρώτο σκάνδαλο του «γιατρού». Τον Οκτώβριο του 2008 ο Στρος-Καν είχε ζητήσει συγγνώμη για ένα «σφάλμα κρίσεως» που διέπραξε στη σχέση του με μια υφισταμένη του. Τότε είχε απολογηθεί στους εργαζόμενους στο Ταμείο, τη γυναίκα με την οποία είχε τη σχέση, Πιρόσκα Νάγκι, πρώην επικεφαλής της διεύθυνσης Αφρικής του ΔΝΤ, καθώς και στη σύζυγό του, τη γνωστή τηλεοπτική δημοσιογράφο Αν Σινκλέρ.
Σήμερα, Κυριακή, αναμενόταν να υπάρξει συνάντηση του επικεφαλής του ΔΝΤ με την Ανγκελα Μέρκελ στη διάρκεια της οποίας θα ετίθετο το θέμα ήπιας αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους. 
Ο Στρος-Καν επρόκειτο ακόμη να λάβει μέρος τη Δευτέρα στη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών των χωρών-μελών της Ευρωζώνης στις Βρυξέλλες και να εκφωνήσει ομιλία στο 12ο οικονομικό φόρουμ που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.