Τον τερματισμό της πρώτης περιόδου δράσης τους αναγγέλλουν οι «Πυρήνες της φωτιας»

Το τέλος της πρώτης περιόδου της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» και το κάλεσμα για μία νέα Συνωμοσία απευθύνει κείμενο που δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο και υπογράφουν ορισμένοι από τους συλληφθέντες για την υπόθεση των Πυρήνων.

«Μία πρώτη περίοδος του αγώνα έχει ολοκληρωθεί, τίποτα δεν τελειώνει» αναφέρει το κείμενο, που σημειώνει πως «το στοίχημα μίας νέας Συνωμοσίας μπορεί να ολοκληρώσει πιο ολοκληρωμένα την ουσία του ονόματός της».


Το κείμενο, στο οποίο χρησιμοποιείται το σήμα των Πυρήνων και περιγράφεται η πορεία της δράσης της, σημειώνει πως η ...........

οργάνωση «δεν αφοπλίζεται».

Οι συντάκτες αναφέρουν: «Εμείς, λοιπόν, οι σύντροφοι της πρώτης περιόδου αναλαμβάνουμε πλέον την ευθύνη για το λόγο που παράγουμε μέσα στη φυλακή και φέρει την υπογραφή μας ως Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς μαζί με τα ονόματά μας».


Στο τέλος του κειμένου, που τιτλοφορείται, «Ο Ηλιος συνεχίζει να ανατέλλει», υπάρχουν τα ονόματα των εννέα συλληφθέντων Γ.Τσάκαλου, Ο.Οικονομίδου, Χ.Χατζημιχελάκη, Χρ.Τσάκαλου, Γ.Νικολόπουλου, Μ.Νικολόπουλου, Ντ.Μπολάνο, Π.Αργυρού και Γ.Πολύδωρου.