Ο Παπουτσής …γράφει την Πάτρα, που κατακλύζεται από μετανάστες!

Γράφει ο Μαγια

Τα δυο πόδια, του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, σε ένα …παπούτσι προσπαθεί να βάλει η δημοτική αρχή της Πάτρας με τη συνδρομή των βουλευτών του νομού Αχαίας. Και τούτο γιατί ο υπουργός επιμένει να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια την τρίτη πόλη της χώρας, που κατακλύζεται από χιλιάδες εξαθλιωμένους  μετανάστες.
Ο μονιμάς υπουργός ούτε το λόγο του δεν έχει σεβαστεί, καθώς είχε δεσμευτεί πως θα επισκεπτόταν την Πάτρα τον Γενάρη, αμέσως μετά την ψήφιση του νόμου για το Ασυλο, κομίζοντας μάλιστα συγκεκριμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού!..
Αλλά το πλέον εξοργιστικό είναι πως ο πομπώδης υπουργός δεν βγαίνει ούτε στο τηλέφωνο, απαξιώνοντας πλήρως τον δήμαρχο Πατρέων!
Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε με.............. πρωτοβουλία του δήμου, οι βουλευτές δέχτηκαν να αναλάβουν διαμεσολαβητικό ρόλο και να ζητήσουν από τον φεουδάρχη υπουργό να τηρήσει το λόγο του και να επισπεύσει τα μέτρα αντιμετώπισης του μεταναστευτικού, που έχει προσλάβει εκρηκτικές διαστάσεις.
Περισσότεροι από 4000 αλλοδαποί διαφόρων εθνοτήτων έχουν κατακλύσει πέραν της παραλιακής και άλλες περιοχές της Πάτρας, αναζητώντας μέσω των κυκλωμάτων δουλεμπόρων μέσο διαφυγής προς την Ιταλία.