Εκπληξη το όνομα του νέου αγοραστή της ιστορικής εφημερίδας «Πελοπόννησος»…

Αλλαξε πάλι χέρια η ιστορική εφημερίδα της Πάτρας «Πελοπόννησος», μία από τις αρχαιότερες της χώρας, με 124 χρόνια κυκλοφορίας.
Το "δίδυμο" Θανάση Λάλα και Γιώργου Πανόπουλου, στα χέρια των οποίων είχε περιέλθει από τον Σπύρο και τη Νανά Δούκα, το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εφημερίδας, μεταβίβασαν το ποσοστό τους στον ιδιοκτήτη της εταιρείας ερευνών κοινής γνώμης Data RC, Θεόδωρο Λουλούδη.
Η είδηση της αγοράς της ιστορικής εφημερίδας των Πατρών από το Θ. Λουλούδη, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην Πάτρα, φουντώνοντας τις φήμες ότι, πίσω από το νέο ιδιοκτήτη βρίσκονται τοπικοί πολιτικοί και επιχειρηματίες.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο..........
Λουλούδης αγόρασε εκτός από το "πακέτο" των μετοχών Πανόπουλου - Λάλα, και το 20% του Δούκα, ενώ εκτιμάται ότι το τίμημα ανέρχεται στα 2,5  εκατομμύρια ευρώ!
Με μια λιτή ανακοίνωση της εφημερίδας πριν από λίγο επιβεβαιώθηκε η πώληση.
"Οι επιχειρήσεις ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. και ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. ανακοινώνουν ότι την Πέμπτη 21/4/2011 ολοκληρώθηκε η συμφωνία για την  απόκτηση από τον κ. Θεόδωρο Η. Λουλούδη του πλειοψηφικού μεριδίου του μετοχικού κεφαλαίου των δύο εταιριών που εκδίδουν την εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ».
Στο Διοικητικό Συμβούλιο της 26/4/2011 αποφασίστηκε ο κ. Λουλούδης να αναλάβει χρέη Διευθύνοντα Συμβούλου. Ο κ. Σπύρος Δούκας και η κα Νανά Δούκα παραμένουν εκδότες της εφημερίδας και ο κ. Σ. Δούκας μη εκτελεστικός πρόεδρος του Δ.Σ".