Επίθεση στον Τσάρο της Οικονομίας από βουλευτές του ΠαΣοΚ

Μέσα σε κλίμα έντονης δυσαρέσκειας για τις εγγυήσεις ύψους 30 δισ. που θα δοθούν στις τράπεζες αλλά και για τα νέα μέτρα που βρίσκονται προ των πυλών, ο υπουργός τα... άκουσε για ακόμη μια φορά, με τις αντιδράσεις στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης να διατυπώνονται σε υψηλούς τόνους.
Απολαύστε διαλόγους:

 Βάσω Παπανδρέου : «Γιατί δεν προχωράμε σε επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου,μας οδηγείτε στη συλλογική κατάθλιψη, η αγορά δε λειτουργεί. Όλο λέτε ότι δε θα πάρουμε νέα μέτρα και όλο εκ των υστέρων τα λαμβάνουμε. Απαιτείται άλλη πολιτική,  είναι πολύ πιθανό το 2013 η χώρα να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του χρέους της.»

Παπακωνσταντίνου: «Εμείς δε θα πάρουμε άλλα οριζόντια μέτρα. Θα προχωρήσουμε σε διαρθρωτικές παρεμβάσεις, τώρα αν θέλετε εσείς να βαφτίζετε τις παρεμβάσεις νέα μέτρα. Κάνουμε μεγάλη........
προσπάθεια τους τελευταίους μήνες, δε γίνεται να μη λέμε στους πολίτες τα μέτρα που λαμβάνουμε, την αλήθεια και τις θετικές ενδείξεις που έχουμε»

Κώστας Γείτονας:  «Η κυβέρνηση έχει χάσει το επικοινωνιακό παιχνίδι στο θέμα της οικονομίας»,

Νάντια Γιαννακοπούλου:   « Η κυβέρνηση δεν έχει πείσει για την ανάγκη να δοθούν 30 δισ. ευρώ στις τράπεζες,  ως αντιπολίτευση είχαμε βγει στα κεραμίδια για τα 28 δισ., αλλά τώρα κάνουμε κάτι ανάλογο».

  Σοφία Γιαννακά «Νιώθω ότι θέλω να υποστηρίξω την κυβέρνηση, αλλά δυσκολεύομαι με τις ανακολουθίες σας»