Τους έκανε …ρόμπα και ο Ρομπάι!

Γράφει ο Καφενόβιος

 

Τελικά αυτή τη συντροφιά, που μας κυβερνά, την έκανε …ρόμπα δημοσίως και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι. Απευθυνόμενος στους …«σοσιαλιστές», με το θατσερικό πρόσωπο, ζήτησε δικαιοσύνη στην κατανομή των βαρών καταπολέμηση της απάτης, της φοροδιαφυγής, της διαφθοράς και της γραφειοκρατίας. Τουτέστιν τα αυτονόητα! Ή αν προτιμάτε, την υλοποίηση του προεκλογικού προγράμματός τους, με το οποίο υφάρπαξαν την ψήφο του ελληνικού λαού.

Η «επανάσταση του αυτονόητου», που πρόβαλλε ο πρωθυπουργός, «πνίγηκε» εν τη γενέσει της από τον ίδιο και τους υπουργούς του!...

Αντί να καθαρίσουν την κόπρον του Αυγείου, να αναζητήσουν τους ληστές με τα λευκά κολάρα για να φέρουν πίσω τα............. κλεμμένα και να επανιδρύσουν με αρχές και αυστηρούς κανόνες το κράτος, προτίμησαν να υποδουλώσουν τη χώρα στη διεθνή των τοκογλύφων και να φτωχοποιήσουν την ελληνική κοινωνία.
Οι ευυπόληπτοι κλέφτες, κυκλοφορούν ανάμεσά μας και πίνουν εις υγείαν των κορόιδων (κατά την πρωθυπουργική έκφραση), προφανώς επειδή κρατάνε στο …χέρι, όχι μόνο το ΠΑΣΟΚικό, αλλά και το υπόλοιπο διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό.
Να τσακιστούν οι ζωές εκατομμυρίων ελλήνων, αρκεί να διασωθούν οι διεφθαρμένοι!....