Κρατούνται 3 για την εμπρηστική επίθεση στη Marfin

Σχεδόν ένα χρόνο μετά γίνονται οι πρώτες προσαγωγές με την επιθυμια να γίνουν συλλήψεις για τον τραγικό θάνατο που βρήκαν οι τρεις εργαζόμενοι στην τράπεζα που εγκλωβίστηκαν μέσα σε αυτή επι της οδού Σταδίου όταν άγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότωφ και έβαλαν φωτιά στην τράπεζα.

'Ενας 36χρονος, ένας 32χρονος και ένας 21χρονος, εμφανίζονται στο οπτικό υλικό που έχει στα χέρια της η αστυνομία πολύ κοντά στην Marfin.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος φαίνεται να συμμετέχει στον εμπρησμό του Ιανού και οι άλλοι δυο να........ προκαλούν δολιοφθορες στην Marfin.

O εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση και θα ληφθούν και από τους 3 ανωμοτί καταθέσεις.

  Tα στοιχεία στηρίζονται κυρίως σε οπτικό υλικό από τις κάμερες στην περιοχή της οδού Σταδίου, όπου σημειώθηκε η εμπρηστική επίθεση στην Marfin Bank και ταυτόχρονα στο κατάστημα "Ιανός", που βρίσκεται σε μικρή απόσταση. Εκεί φαίνεται μια ομάδα που βγήκε από το μπλοκ των αντιεξουσιαστών και διασπάστηκε σε δυο μέρη.

Επίσης, η δικογραφία περιλαμβάνει 70 μαρτυρίες και καταθέσεις που οδηγούν στα ίδια συμπεράσματα για πρόσωπα που φέρεται να εμπλέκονται στις επιθέσεις.