Χατζηνικολάου: Ο Παπακωνσταντίνου και η Κυβέρνηση θέλουν να κλείσουν το ΑLTER

Ο  Νίκος Χατζηνικολάου σήμερα το πρωί τοποθετήθηκε δημόσια για το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο φαίνεται να έχει περιέλθει το Alter, μιλώντας μέσα απο την ραδιοφωνική του εκπομπή στον "Real" .Παρουσιάστηκε λαύρος εναντίον του Παπακωνσταντίνου και τον κατηγόρησε ότιθέλει να κλείσει το ALTER.
Είπε ο Χατζηνικολάου:

«To ALTER αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Χρωστάει σε τράπεζες και διαφημιστικές εταιρείες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απεργούν οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί επειδή δεν πληρώνονται. Κατά την γνώμη μου όλες οι πλευρές πρέπει να δείξουν λίγη υπομονή μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη με τις τράπεζες. Το κανάλι εύχομαι να μην.........
κλείσει. Είναι μια ελεύθερη φωνή και απασχολούνται 730 εργαζόμενοι. Πρέπει να επικρατήσει η λογική και πρέπει ο υπουργός Οικονομικών να συμπεριφερθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην κλείσει το κανάλι. Και όπως ενεργεί οδηγεί το κανάλι σε κλείσιμο. Εκτός και αν το θέλουν κλειστό.

Το δημόσιο πήρε μια δόση τον Αύγουστο ύψους 1 εκ. ευρώ, αλλά τον Δεκέμβριο το δημόσιο ζήτησε άλλα 4 εκατομμύρια ευρώ. Πρέπει να βρεθεί μια λύση με νέο διακανονισμό δόσεων και χωρίς μπλοκάρισμα των λογαριασμών» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου και πρόσθεσε λίγα λεπτά αργότερα ότι εάν κλείσει ο σταθμός θα απολυθούν εργαζόμενοι , θα  υπάρξει ντόμινο λουκέτων στην αγορά, για να καταλήξει με νόημα :

«Εγώ δεν θα κάτσω στα αυγά μου εάν κλείσει το κανάλι. Έχω έτοιμο άλλο σχέδιο» !... To Real fm  θα αποκτήσει αδελφάκι. και η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να ακούει τη φωνή μας. Εχω και ένα σπίτι για πούλημα έτοιμο