Τα …υψηλής πολιτικής σοβαρότητας …ρέστα του Κουτρουμάνη

Γράφει ο Καφενόβιος

Οι Καλαβρυτινοί είναι ντόμπροι και περήφανοι άνθρωποι. Απεχθάνονται δε, όπως ο διάβολος το λιβάνι, τις …σιγαλοπαπαδιές και τα …ζούδια, τα άτομα, δηλαδή, τα οποία όχι μόνο δεν έχουν το θάρρος της γνώμης τους, αλλά από το πρωί, που ξυπνάνε το μόνο που σκέφτονται είναι πως θα την …φέρουν στο διπλανό τους.
Ο εκ Καλαβρύτων ορμώμενος «τσέλιγκας» των δύσμοιρων Ασφαλιστικών Ταμείων Γ. Κουτρουμάνης (πριν ως «παντοδύναμος» τηλεργατοπατέρας και τώρα ως αν. υπουργός), από τους πιο πιστούς και πρόθυμους συνεργάτες των Τροικανών, έδωσε από το βήμα της Βουλής τα …υψηλής πολιτικής σοβαρότητας …ρέστα του. Απηύθυνε πρόσκληση για διάλογο στους εκπροσώπους των γιατρών και φαρμακοποιών την επόμενη της ........ψήφισης του νομοσχεδίου!!!! Κατόπιν …εορτής.
«Να καθίσουμε -είπε- από την Πέμπτη, την επομένη της ψήφισης του νομοσχεδίου, για να δούμε τα θέματα που πρέπει να ρυθμιστούν: την οργάνωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, τις συμβάσεις με τους γιατρούς και το πώς θα εξυπηρετηθεί καλύτερα ο πολίτης».
Απίστευτο;;; Κι όμως …κουτρουμανικό!!!
Πώς αλλιώς λέγεται αυτό στη γλώσσα της πολιτικής;…
Υ.Γ. Με αυτού του είδους τις κουτοπονηριές, ο εργατοπατέρας που αναρριχήθηκε στο αξίωμα του υπουργού, το μόνο που επιτυγχάνει είναι να γελοιοποιεί την κυβέρνησή του και να κάνει συμπαθείς στην κοινωνία τους γιατρούς…