Πότε θα γίνω... Γκαίμπελς... επιτέλους;

 Γράφει ένα Επώνυμος Αναγνώστης

Ισως και ποτέ Γιώργο μου. Συμμερίζομαι τον πόνο σου. Όλοι θέλουν να γίνουν κάτι σε αυτή τη ζωή. Αλλά δεν αρκεί η θέληση και μόνον. Πρέπει να υπάρχει η υποδομή και το πρόσφορο έδαφος.
Να έχεις ένα καθεστωτικό κράτος με αποχαυνωμένους πολίτες που να τους ενισχύεις τα εθνικιστικά τους φρονήματα και παράλληλα να τους παρέχεις τα προς το "ζην".
Να τους τάζεις πολέμους και κατακτήσεις, να τους σερβίρεις εχθρούς πανταχόθεν, ευάερα και ευήλια.
΄Να μην αγοράζεις "σαπάκια" όπλα και οχήματα γιατι είπαμε στόχος είναι να εξοντώσουμε τον εχθρό και όχι τους εαυτούς μας.
Να δίνεις δουλειές στους πολίτες έστω και στις φάμπρικες διαλαλώντας ότι εργάζονται για μια "Μεγάλη Ιδέα" (κατά προτίμηση η "Μεγάλη Ιδέα" να σχετίζεται με την Ελλάδα και όχι με κάποια άλλη χώρα- έτσι για τα τυπικά της προπαγάνδας).
Να βγάλεις έξω καμιά ντουζίνα στρατιώτες 20χρονους πάνω στα ντουζένια τους με οπλοπολυβόλα να κάνουν περιπολίες και να κόβουν τυχόν "ύποπτες" κινήσεις απο τους περαστικούς.
Να διαμένεις πιο συχνά στο αρχηγείο σου που λέγεται Ελλάδα, για να μην αφήνεις λεπτό να ξεχνάμε την επιβλητική σου παρουσία και πάνω απ' όλα ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ (διότι στόχος είναι να........
ηρεμείς τον πολίτη και όχι να τον εξαγριώνεις)!
Δεν είσαι σε καλό δρόμο όμως!
Μα πες μας. Πως θα σπείρεις την αποχαύνωση χωρίς να δίνεις στον πολίτη χρήματα, απασχόληση, άρτον και θεάματα; Αυτά είναι βασικά συστατικά. Κάθε προπαγανδιστής που σέβεται τον εαυτό του τα γνωρίζει καλά αυτά.
Διότι η αποχαύνωση θέλει χρήμα.
Να πληρώνεις την μπουζουκλερί να σου λέει ότι το μόνο πρόβλημά σου είναι που σε παράτησε ο σύντροφός ή η σύντροφος και όχι ο διπλανός σου που δεν έχει να φάει.
Να πληρώνεις το ίντερνετ για να βαυκαλίζεσαι κάθε φορά που κάποιος τυχάρπαστος, ανεξαρτήτου εθνικότητας και ηθικής σε κάνει like στο facebook.
Να πληρώνεις στο κατάστημα την 180η τσάντα για να τη φιγουράρεις μετά στις φίλες σου ή να παρκάρεις την 5η BMW σε ένα στενάκι στην Κυψέλη μαζί με τα άλλα τέσσερα αμάξια σου (κατά προτίμηση κοντά το ένα στο άλλο για να είναι πιο φαντασμαγορικό το θέαμα).
Να πληρώνεις τη ΔΕΗ με άνεση για να ανάβεις θερμοσίφωνο 5 ώρες ημερησίως χειμώνα-καλοκαίρι και φεύγοντας να αναρωτιέσαι αν το έκλεισες.
Όλοι αυτοί οι προβληματισμοί ξέρεις απασχολούν το ανθρώπινο μυαλό ξοδεύοντας πολύ φαιά ουσία, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος να υπερδιεγείρεται και να αναζητά την ανακούφιση στον... ύπνο!
Έτσι ο πολίτης δεν θα έχει ούτε χώρο ούτε και χρόνο να "γεμίσει" το μυαλό του με αναρωτήσεις του στυλ:
" Τι γίνεται γύρω μου;"
"Μήπως υπάρχει δυστυχία;"
"Πεινάει κανείς;"
"Μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα;" 
Αλλά εσύ πράττεις τουναντίον.
Μας παίρνεις τα λεφτά και έτσι αρχίζουμε να σκεφτόμαστε και άλλα πράγματα πέρα απο το πως θα αποκτήσουμε το 8ο υπερσύγχρονο πυρηνικό-καφετέρια κινητό μας.
Βγάζεις στους δρόμους για την "ασφάλειά" μας αστυνόμους με παπάκια στα οποία παπάκια δεν έχεις βάλει φρένο αλλά γκάζι με αποτέλεσμα να τρέχουν... και να τρέχουν... και να τρέχουν... προσεπρνώντας τον ληστή που χτυπάει εκείνη την ώρα τη γριούλα και να μην σταματάνε παρά μόνο όταν έχει τελειώσει η βενζίνη. Εξαγριωνόμαστε που τα δικά μας οχήματα είναι τα μόνα που έχουν "φρένο".
Μας λες ότι τη "Μεγάλη Ιδέα" δεν την συνέλαβες εσύ αλλά κάτι Αμερικανοί με κάτι Ευρωπαίους και ολίγους Εβραίους και εμείς αγχωνόμαστε γιατι όταν υπάρχουν πολλά αφεντικά δεν γίνεται καλή συννενόηση. Στα καθεστώτα Γιώργο υπάρχει μοναρχία, άντε ολιγαρχία... όχι αυτό το νέο σύστημα που λανσάρεις "πολυ-ολιγαρχία".
Όπως μπορείς να καταλάβεις όταν διακηρύσσεις ότι "θα πονέσουμε αλλά αυτά που πρέπει να γίνουν θα γίνουν" επικοινωνείς ένα μήνυμα καθεστωτικό. Και μπορεί να θες να δημιουργήσεις μια Ελλάδα καθεστωτική αλλά το θέμα είναι: "είσαι ικανός;"
Όχι Γιώργο δεν είσαι... γιατι δεν ακολουθείς τις βασικές αρχές. Θες να πρωτοτυπήσεις. Μόνο που μέσα στην πρωτοτυπία σου μας "ξυπνάς" αντί να μας "κοιμίζεις" οπότε θα μείνεις πλέον στην ιστορία:
"ως ο άνθρωπος που ήθελε να επιβάλλει χούντα αλλά κατεστάλη απο τον λαό πριν καν προλάβει να το σκεφτεί"
Πήγαινε καλύτερα Γ.Γ στον ΟΗΕ μιας και το θες... αλλά χωρίς βιογραφικό και συστατικές επιστολές. Τον "ζημιάρη" άνθρωπο δεν τον προσλαμβάνει κανείς! Για το καλό σου...
ΑΠΟ: ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ