Σχετικά με τους Έλληνες Πολιτικούς, με αγάπη.

 Γράφει ένας ανώνυμος Αναγνώστης

Μου αρέσει λοιπόν, που τσακώνονται ποίος φταιει για τούς εισαγόμενους της Νομικής, που δεν τους έχουν πετάξει ακόμα με τις κλοτσιές από τη χώρα.
Αυτό θα συνέβαινε σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες???? Θα τούς είχαν κάψει ζωντανούς και θα τούς είχαν πετάξει στη θάλασσα.
Αλλά σε λίγο θα μάς στήσουν στα τέσσερα, ............ και θα τους λέμε και ευχαριστώ.
Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας.

Αλλά βέβαια, με τέτοια ηγεσία, τι να περιμένει κανείς!!!!!!!!!. (Οι μισοί είναι λαμογια και συμφεροντολόγοι και οι υπόλοιποι άσχετοι με ελάχιστες εξαιρέσεις) και όλους να τους προστατέψει το σύστημα μήν τους χάσουμε από πελάτες.
Βατοπαίδι, simens κ.λ.π. που δεν νομίζω ότι θα πάει και κανένας φυλακή, γιατί θα αδειάσει η Βουλή.

Να πιάσεις από την κυβέρνηση,
Πάγκαλος, θα έπρεπε να είχε αποσυρθεί, ως ακατάλληλος προς βρώσιν.
Ο Παπουτσής υποτιθέμενος.............. Υπουργός και αυτός, στην φαντασία του.
Η Γεννηματά, που ανήκει η Νομική στο υπουργείο της, μαϊντανός πολυτελείας (ούτε να μιλήσει δεν ξέρει, αλλά κρατάει την θέση γιατί είναι η κολλητή), δέν είχε σχέση για το θέμα των μεταναστών και απεύθυνε αλλού.
Η κα. Διαμαντοπούλου, καταστροφέας της παιδίας το λένε και τα ξένα πανεπιστίμια, όπως το LSA, (http://www.rednotebook.gr/details.php?id=1685)
Η κα. Τσόκλη, κατά τα άλλα συμπαθής, η οποία περνάει που και που από την Ελλάδα, όταν είναι να τα πάρει από την ΕΡΤ.
Ο Γερουλάνος, αλλού για αλλού.
Η κα. Ξενογιαννακοπούλου, άσχετη με μεγάλα λόγια.
Η κ. Αποστολάκη, μαϊντανός, που επιπλέον πληρωνόταν και από άλλο φορέα, ενώ γινόντουσαν περικοπές στον υπόλοιπο κόσμο, προσπαθώντας να τον πείσει, ότι είναι και αξιοκράτης, έχοντας στο πολιτικό της γραφείο τα 3 (μαζί με αυτήν) στα 5 άτομα της οικογένειας της, πριν τις εκλογές.
Ο Τσοχαντζόπουλος, πού καταργούσε τους διαγωνισμούς στο Υπ. Εθνικής Άμυνας, (κατά τα λεγόμενα φίλου στρατιωτικού), μέχρι να πάρουν την εταιρεία της προτίμησης του. Γιατί άραγε ?????
Η κα. Νταλάρα πού είναι εξαδέλφη του κ. Ραγκούση, διαφορετικά θα σου έλεγα εάν ήταν Υπουργός.
Και άλλοι πολλοί τέτοιοι μαϊντανοί.

Από την ΝΔ, άστα να πάνε, μακριά και αγαπημένοι.
Και κατ’ αρχήν, επειδή κάνει και σχόλια, και για να μην ξεχνιόμαστε, ο κ. Σαμαράς δεν είναι αυτός, που άνοιξε τα σύνορα, επί κυβέρνησης Μητσοτάκη και μπήκαν όλοι φυλακισμένοι από την Αλβανία.?? Για αρχή??
Για να μην σας θυμίσω, κάτι μάρμαρα από τα νεκροταφεία, (που ήταν και δωρεάν), και που πληρώθηκαν 100σταριές εκατομμύρια και πού στρώθηκαν στις πλατείες του Δήμου τις Αθήνας, με τα γράμματα προς τα έξω κ.λ.π.
Του κ. Χατζηδάκη, που καλά του έκαναν αλλά δεν κατάλαβε Χριστό.
Του κ. Γιακουμάτου, που πίνει συνήθως το καφεδάκι του στο Da Capo, με την κολλητή του κ. Σταη, χωρίς να θέλω να σχολιάσω για το διαμέρισμά του στο κολονάκι και πως το πήρε-πληρώνει, από την εκκλησία και για το πως πλούτισαν οι σύμβουλοι του επί των προσλήψεων,  όταν ήταν ακόμα υπουργός Εργασίας, για τον ίδιον δεν ξέρουμε !!!!!!!!!!!
Για τον κ. Παυλόπουλο, που είναι από τους αποκρουστικότερους και αντιπαθέστερους, ομιλητές της Ελληνικής τηλεόρασης.
Να είναι καλά που μας έκαναν ρεζίλι στο εξωτερικό.
Ο κ. Ρουσόπουλος που έκανε περιουσία. Φυσικά δεν είναι και ο μόνος, αλλά δεν ξέρουμε και ποιος είναι και από πίσω !!!!!!!!!!
Ο κ. Βουλγαράκης που τα έκανε για τα παιδάκια του, (ο ίδιος το είπε) και τώρα κάνει τον κινέζο.
Ακόμα και ο πρώην αρχηγός της, εκτός των άλλων, καταπάτησε μέχρι και του διπλανού του το οικόπεδο.
Και άλλοι πολλοί.

Η Κ. Μπακογιάννη η όπως αλλιώς λέγεται, (γιατί έχει και πολλά επίθετα), ας μας πει που τα βρήκε τα 30 και βάλε, ακίνητα που έχει.

Ο κ. Αλαβάνος (κατά τα άλλα συμπαθής, αλλά και ζάπλουτος μετά την θητεία του ως ευρωβουλευτής και ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ), μετανιωμένος, για το δώρο, (την καρέκλα του Συνασπισμού), στον πάντα άνεργο κ. Τσίπρα παίζει, με τους μετανάστες εκ του ασφαλούς, αφού κατοικεί στα Βόρεια Προάστια.
Έχετε ένα πολύ μεγάλο σπίτι κ. Αλαβάνε και τεράστια οικονομική δυνατότητα, γιατί δεν τους παίρνεται σπίτι σας.
Και τι έχετε να πείτε
  • Για αυτούς, (τους μετανάστες), πού κατοικούν στην Πεντέλη και κλέβουν ρεύμα για φωτισμό και θέρμανση και το πουλάνε προς 20 euro στους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα, να μην υπάρχει φωτισμός στον κεντρικό δρόμο Αγ. Τρύφωνα της Πεντέλης, που για αυτόν, πληρώνουν οι βλάκες φορολογούμενοι Έλληνες??
  • Για το συνεργείο αυτοκινήτων, που διατηρούν και είναι και παράνομο στην περιοχή του παλιού δάσους
  • Για την αυθαίρετη δόμηση παραπηγμάτων στην ίδια περιοχή
  • Για το εμπόριο ρούχων, που κάνουν στην Αθηνάς, από ρούχα που τους φέρνουν αφελείς κάτοικοι, για να ντυθούν
  • Για το εμπόριο ναρκωτικών που κάνουν
  • Για τα αυτόφωρα, που τους πηγαίνουν οι αστυνομία της Πεντέλης και οι δικαστικοί λειτουργοί, (εάν υπάρχουν, γιατί ακολουθούν τους νόμους των κυβερνητικών και όχι του κοινού καλού), τους αφήνουν ελεύθερους, με την δικαιολογία, άκουσον άκουσον ότι είναι μετανάστες, (ε τότε ας μας γαμήσουνε κιόλας)

Εάν τα έκαναν αυτά Έλληνες που φορολογούνται θα τους υποστηρίζατε το ίδιο ????

Ο Συνασπισμός, ο Τσίπρας, δεν ξέρει τι σημαίνει δουλειά, καθ΄ ότι δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του, εθνοπατέρας και αυτός.

Το ΚΚΕ, η Παπαρήγα ετεροχρονισμένη κομουνίστρια. (όμως η κόρη της, ήταν με δόξα και τιμή στο Αμερικάνικο κολέγιο και ουδέν σχόλιο για τις απολύσεις από τον εκδοτικό όμιλο του κόμματος, επειδή και αυτή φώναζε και διαμαρτυρόταν, για τις απολύσεις εργαζομένων, σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα).

Οι δύο τελευταίοι, έχουν σκυλιάσει, που δεν μπορούν να φάνε, όσα τρωνε οι άλλοι στην Βουλή.
Και επιπλέον κάνουν προσπάθειες να εμβολίσουν, κάθε ισορροπία αυτού του κράτους.
Και οι χαζοί τους πιστεύουν.
Εμ δεν μαζεύονται έτσι οι ψήφοι

Και αυτά δεν τα λεω εγώ, αλλά κατά καιρούς οι τηλεοράσεις, πού καλό είναι να μην τα ξεχνάμε.

Και μία Βουλή, πού είναι πάντα άδεια από κόσμο, (για αυτό πάντα ζουμάρουν στον εκάστοτε ομιλητή), γιατί ασχολούνται με άλλα και άσχετα πράγματα η βαριούνται να πάνε. Καλά κάποιοι λείπουν και συχνά στο εξωτερικό, για διακοπές και δεν μιλάω για τον πρωθυπουργό. Τουλάχιστον αυτός δουλεύει.

Μια αστυνομία, που είναι πανταχού παρούσα δήθεν, αλλά στην ουσία είναι αδιάφοροι και γλάστρες και ιδικά όλοι αυτοί με τις μηχανές η ΔΙΑΣ, που τους βλέπουμε συνήθως να κάνουν βόλτες, να πίνουν καφέ στις γωνίες, μα τρωνε σάντουιτς και να μιλάνε στο κινητό, όπως επίσης να περνάνε αδιάφορα, μπροστά από την μιζέρια των φαναριών, (γιατί περί μιζέριας πρόκειται), χώρια του ότι, τους εκμεταλλεύονται διάφοροι επιτήδειοι, που περνάνε κατά την διάρκεια της ημέρας και τους μαζεύουν ακόμα και από την τσέπη τους τα χρήματα, όλοι το έχουμε δει κάποια στιγμή, η διπλόπαρκαρισμένα αυτοκίνητα που περνάει αδιάφορα η τροχαία χωρίς να ασχολείται και άλλων κακών κείμενων, χωρίς να κάνουν έστω μία στοιχειώδη παρατήρηση.
Χώρια του ότι όταν τους βλέπεις από 18-22, καταλαβαίνεις, ότι εσύ θα βγάλεις το φίδι από την τρύπα, γιατί αυτοί θα είναι οι πρώτοι που θα την κάνουν, όταν συμβεί κάτι σοβαρό.

Οι Δημοτικοί αστυνομικοί, οι οποίοι κάνουν τα ίδια και είναι καλοί μόνο στο να γράφουν κλίσεις στα αυτοκίνητα
Χωρίς να κοιτάνε ούτε καν κάτι απλό. Να βγάλουν τα αυτοκόλλητα, από τις ταμπέλες σήμανσης, που δεν καταλαβαίνει πια κανείς τι γράφουν.
Και άλλα πολλά δυστυχώς.

Όπως καταλάβατε, εάν περιμένετε να μας σώσει όλος αυτός ο συρφετός, η το Τσίρκο, η ο Πλανόδιος θίασος, η όπως αλλιώς θέλετε πείτε τους, σωθήκαμε.
Περιμένω να δω, πότε θα τούς πάρουν όλους αυτούς, με τα γιαούρτια και τις ντομάτες τις σάπιες, για να είναι και φθηνότερες κάποια στιγμή.
Αντί λοιπόν, να πάρουν παραδείγματα ας πούμε και από χώρες του πρώτου κόσμου τις Ευρώπης, ακολουθούμε την συνταγή της υποανάπτυκτης πλευράς των τριτοκοσμικών χωρών υπό κατάρρευση.
.
Θα τα βλέπουν οι Χουντικοί στην φυλακή και θα πεθαίνουν στα γέλια.
Και εμείς, όπως συχνά ακούγεται, ίσως ελπίζουμε σε μία μικρής χρονικής διάρκειας Χούντα, για να καθαρίσει η κοινωνία, από τους κλέφτες της βουλής, τους άσχετους εισαγόμενους και τους εν γένει πολιτικούς κάφρους και άλλους, τύπου Ψινάκη, Σπιλιωτόπουλο κ.λ.π. που θέλουν να μας πείσουν ότι προσπαθούν να μας σώσουν.
Σε λίγο, για να βολέψει τους Αμερικάνους, θα διαλύσουν και την χώρα.

Τελικά αναρωτιέμαι, πότε θα βρεθεί και εδώ ένας Ούγκο Τσάβες, να έρθουν τα πράγματα στην θέση τους.
Γιατί όταν θέλουν κάτι είμαι σίγουρος ότι το κάνουν.
Αλλά οι πολιτικοί μας, είναι τόσο μικρόψυχοι, άσχετοι, ανίκανοι, συμφεροντολόγοι και ψεύτες, που πάντα η Ελλάδα θα κοιτάζει προς τα πίσω, ενώ ακόμα και η Τουρκία, Αλβανία Βουλγαρία, Ουγκάντα κ.λ.π. θα γίνονται καλύτερες.

Με εκτίμηση.
Ανώνυμος αναγνώστης.