Μηχανοκίνητη πορεία προς την Ομόνοια

Μηχανοκίνητη πορεία από την Ομόνοια προς το υπουργείο Υποδομών προγραμματίζουν για το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες. Οι εποχούμενοι διαδηλωτές θα ανεβούν τη Σταδίου, θα σταματήσουν στη Βουλή και στη συνέχεια μέσω Βασ. Σοφίας και λεωφόρου Μεσογείων θα κατευθυνθούν στο υπουργείο Υποδομών στο Χολαργό.

Το μεσημέρι έξω από τη Βουλή έχουν προγραμματίσει πανελλαδικό συλλαλητήριο οι Δικηγορικοί Σύλλογοι της χώρας, διαμαρτυρόμενοι για το προωθούμενο νομοσχέδιο, που........ οδηγεί στην απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι έχουν προγραμματίσει μέλη διδακτικού προσωπικού και συμβασιούχοι σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Εν τω μεταξύ στις 5.00 το απόγευμα μια ακόμη συγκέντρωση μπροστά από την πρεσβεία της Αιγύπτου πραγματοποιούν τα μέλη της αιγυπτιακής κοινότητας στην Ελλάδα.

Στις 6.00 γίνεται μπροστά από το Αρχαιολογικό Μουσείο νέα συγκέντρωση για τους απεργούς πείνας αλλοδαπούς μετανάστες, που μένουν ακόμη στο «Μέγαρο Υπατία», η οποία επίσης προγραμματίζεται να καταλήξει με πορεία στη Βουλή.