o Στιρέλλας ... τα κάνει όλα και συμφέρει

 Ελλην Φορολογούμενος

Τη Στιρέλλα , την Στιρέλλα , φώναξε ο Γιώργος μόλις είδε τον Χατζηδάκη αιμόφυρτο να σφαδάζει κάτω από τα χέρια των απολίτιστων πολιτών , που από λάθος και κακή εκπαίδευση νόμιζαν ότι το πολιτικό κόστος το ξεχρεώνεις με καρπαζιές .
Και να τη φάνηκε η λύση από το βάθος του μεγάρου Μαξίμου ο Πάγκαλος με το θαυματουργό σύστημα σιδερώματος συνεχούς ατμοποίησης και, όπως υποστήριζε γνωστός μόδιστρος στη σχετική διαφήμιση, είναι θαυματουργό γιατί εξαφανίζει κάθε ίχνος από τσαλάκωμα.
Ο μόδιστρος  , όπως όριζε το concept της διαφήμισης, βρίσκεται σε κάποια επίδειξη των ρούχων του και μόλις βρίσκει τσαλακωμένο το φόρεμα που ήταν να βγει στην πασαρέλα, φωνάζει με ...........πολύ αέρινο στυλ σίγουρος για το αποτέλεσμα: «Τη Στιρέλλα, τη Στιρέλλα!».

Τη Στιρέλλα την επικαλούμαστε, όταν μια κατάσταση αρχίζει και στραβώνει και ζητάμε λύση επιτόπια, άμεση.
Και ο Πάγκαλος έτρεξε να δώσει λύση , κάπως θα έπρεπε να δικαιολογήσει το μισθό του, και έτσι κατά τον προσφιλή του τρόπο άρχισε τα μπινελίκια προς την μεριά των δημοσίων υπάλληλων. Τώρα αν αυτό είναι μια κακοποίηση αντίστοιχη αυτής που υπέστη ο συμπαθής πρώην υπουργός θα σας γελάσω , αλλά είναι δείγμα κακής ανατροφής και ατελούς εκπαίδευσης , όπως θα έλεγε και ο Ντερμπεντέρης από τη συχνότητα του megla .