ανταγωνιστείτε γιατι χανόμαστε

 Ελλην Φορολογούμενος

Ανταγωνισμός : είναι ο αγώνας μεταξύ περισσοτέρων για την επικράτηση ή για την επίτευξη κάποιου σκοπού. Στα οικονομικά ανταγωνισμός μεταξύ επιχειρήσεων είναι ο αγώνας μεταξύ τους για την επικράτηση στην αγορά και την αύξηση του μεριδίου αγοράς του καθενός.
Στα κράτη κάπως διαφοροποιείται, στα δε κράτη που είναι και σύμμαχοι και συνεταίροι και πολιτικοί εταίροι ΕΕ τάχαμου και καλά εκεί γίνεται της κακομοίρας .
Ο Ανταγωνισμός έχει διαφορετικά είδη είναι δηλαδή κάτι σαν τη γρίπη .
 
Έχουμε δηλαδή :
1.      τον υγιή ανταγωνισμό, που δεν υπάρχει πια στις μέρες μας ,λόγω έλλειψης αρετών.
  1. τον αθέμιτο ανταγωνισμό, τον οποίο βιώνουμε καθημερινά και έτσι μπορούμε να αναφερόμαστε σ΄ αυτόν τον καθημερινό δηλαδή ανταγωνισμό .
  2. τον εγγλέζικο ανταγωνισμό , (τον με φουστιές ,δηλαδή βάζεις τους............ άλλους να ανταγωνίζονται κι εσύ κονομάς από τον πόνο και  τη δυστυχία τους βλ ΙΡΑΝ-ΙΡΑΚ ή ΙΝΔΙΑ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ ή ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ-ΙΣΡΑΗΛ ή ΚΥΠΡΟΣ και όπου άλλου, ανα τον κόσμο έσυραν το πόδι τους αυτές οι σαφρακιασμένες, κακιασμένες και κακορίζικες αδερφές )
  3. τον γερμανικό ανταγωνισμό , (τον λαδερό, με τους Χριστοφοράκους και τους άλλους γερμανοτσολιάδες που προωθούν αναίμακτα ομολογούμενος την γερμανική επικυριαρχία ανά τον κόσμο πουλώντας προϊόντα δήθεν απαράμιλλης τεχνολογίας και πιστότητας μιζάροντας και εκμαυλίζοντας όσους βρεθούν στο δρόμο σου)
  4. τον ντεμέκ ανταγωνισμό , ( τάχα δήθεν, σαν αυτόν που έχουν οι Έλληνες σουπερμαρκετάδες  και οι μεγάλοι πολυεθνικοί κολοσσοί, που μαζεύονται και συμφωνάν τις τιμές τους και αντί να σκοτώνονται μεταξύ τους μας στήνουν στα 6 μέτρα εμάς).
  5. τον π@π@ροανταγωνισμό , αυτόν δηλαδή που μάχεται η αριστερά την δεξιά για την εξουσία , αλλά όχι για να αλλάξουν τίποτα από τα δεινά που βιώνουμε ,φτώχεια, ανεργία κοινωνικός αποκλεισμός περιβάλλον και τα ρέστα . Τώρα δε ανταγωνίζονται σε ρητορικές κορόνες και έναν φράκτη 12 μόλις χιλιομέτρων στην ελληνοτουρκική μεθόριο και καλά.
  6. τον αναίτιο ανταγωνισμό , αυτόν δηλαδή που δεν έχεις αντίπαλο αλλά τρέχεις και ταλαιπωριέσαι από μόνος σου , καλή ώρα ο Πάγκαλος ενώ σε αθλιότητα και σε π@π@ρολογία είναι πραγματικά πολύ μπροστά, ξεπερνώντας τους πάντες , πασχίζει να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό . Τσάμπα ρε αντιπρόεδρα παλεύεις  δίχως αντίπαλο.
 
Αυτοί είναι οι ανταγωνισμοί και αυτοί είναι οι εκφραστές τους!
Εμπρός λοιπόν γερά και ανταγωνιστικά.