Σπατάλη σε επίπεδο παράνοιας

Γράφει ο Λυσίας

Τελικά ήρθε και  για να μας ¨αλλάξει¨  ( τα φώτα ) και  για να μας ¨βουλιάξει¨  (στην πείνα και στην ανεργία)….. Όμως…..
Το πόσο σπάταλα διαχειρίζεται το κράτος η κυβέρνηση, δεν περιγράφεται.
Μας δουλεύουν. Μας λεηλατούν κεκτημένα, μας οδηγούν τα παιδιά μας στην ανεργία. Μας βυθίζουν στα αδιέξοδα, απαξιώνουν την τρίτη ηλικία. Καταστρέφουν με μανία, τον κοινωνικό μας ιστό.
Χωρίς αυτοί να ¨ξεβολεύονται¨ στο παραμικρό.
Τόσα και τόσα γράφτηκαν για τις αλόγιστες σπατάλες τους. Για την περιβόητη Άννα Νταλάρα και τον μυθώδη βίο που διάγει, ως Υφυπουργός με πλήθος συμβούλων και λοιπών παρατρεχάμενων. Και σπατάλες απίστευτες που τις χρεώνει στο δημόσιο. Μέχρι και την….. κομμώτριά της.
Ποιος της ¨τράβηξε¨ όμως το αυτί; Ποιος την μάζεψε; Κανείς.
Γιατί απλούστατα, στην ίδια…. κολυμπήθρα έχουν ¨βαπτιστεί¨ όλοι τους. Στην λογική της καλοπέρασης, τώρα που το....... βαζάκι με το μέλι είναι ανοιχτό.
Εάν όμως, αληθεύει και αυτό που ακούγεται, τότε πραγματικά μιλάμε για…… Δεν λέω τη λέξη που μου έρχεται, για να μην φέρω σε δύσκολη θέση τον οικοδεσπότη αυτού του σημειώματός μου….
Δώσανε λέει, όλη τη διαδικασία της περαίωσης, σε ιδιωτική εταιρεία. Έναντι εκατοντάδων εκατομμυρίων…. Που, για να βγούνε αυτά, εστάλησαν δελτία και σε πεθαμένους.
Μήπως φιλοτιμηθεί ο Άγιος Πέτρος και βάλει το χέρι στη τσέπη του.
Δώσανε δηλαδή, τον σκληρό δίσκο, σε έναν ιδιώτη, για να αποστείλει απλά τα ειδοποιητήρια. Και τον πλήρωσαν, όσο να είχαν κατασκευάσει, από θεμέλια, τριάντα υπερσύγχρονα νοσοκομεία, στη χώρα.
Λες και οι υπάλληλοι των ΔΟΥ, δεν μπορούσαν να το κάνουν αυτό.
Δεν μπορώ. Πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό. Εάν αληθεύει, θα σημαίνει ότι πλέον ζούμε την μεγαλύτερη παράνοια, από καταβολής κόσμου. Όχι απλά του Ελληνικού κράτους, αλλά από καταβολής κόσμου .
Μιας και αυτά μας τα κατορθώματα, έχουν παγκόσμια μοναδικότητα.
Μια απάντηση κ. Παπακωνσταντίνου.
Με μύριες ικεσίες μου γι’αυτή.
Μια μόνο απάντηση, επ’αυτού.
                                                                                                                                             ΛΥΣΙΑΣ