μπίρμπαλα τα έκανε Τζούλιαν Ασάνζ

 Ελλην Φορολογούμενος

Τι βλέπουν  στον κουμπάρο μας οι Αμερικάνοι όταν κοιτιούνται στα μάτια , έγιναν γνωστά ,  μέσω τον «διαρροών» του wiki -leak  :

1.      τον ισλαμικό προσανατολισμό της κυβέρνησης Ερντογάν

2.      τις «ιμπεριαλιστικές φιλοδοξίες» του Αχμέτ Νταβούτογλου

Ο  Νταβούτογλου είναι αλήθεια ότι , τον περασμένο Ιανουάριο από το Σεράγεβο, εξήρε την ευημερία των Βαλκανίων επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, υποσχόμενος ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να γυρίσει «πίσω» για να ηγηθεί και να ενώσει την περιοχή .Το πράγμα γίνεται ακόμα χειρότερο όταν  συνδυαστεί  με τις εκμυστηρεύσεις κορυφαίου στελέχους του ΑΚΡ,  ότι ο «ρόλος της Τουρκίας είναι να πάρει πίσω και την Ανδαλουσία και να εκδικηθεί την ήττα στα τείχη της Βιέννης το 1683»!!!
Άρα εκτός από τα πετρέλαια του Αιγαίου , ο κουμπάρος και οι συν αυτό έχουν βάλει στο μάτι και την … Μπάρτσα . Η αλήθεια είναι ότι.............. με την Φενερ Μπαξέ και την Γαλατά σεράι δεν περιμένουν και πολλά στη Γιουρολίγκα.
Αλλά τη Βιέννη ρε γ@μώτο ; αναρωτιέται κανείς μετά γιατί έβγαλαν φλύκταινες οι Αυστριακοί βουλευτές και τα ρίχνουν στους Τούρκους.

3.      Έχουν σοβαρές υποψίες για μεγάλης έκτασης διαφθορά, καλώς τους κι ας άργησαν , διαφθορά ; Τι διαφθορά θα ρωτούσε ένας καλόπιστος καλή ώρα, σαν κι εμένα ;
Όταν λέμε διαφθορά έχουμε και λέμε :

α.   για αρχή «οκτώ τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία»
β.   Ο Ερντογάν αποκόμισε προσωπικά κέρδη από την
    ιδιωτικοποίηση των κρατικών διυλιστηρίων.
γ.    Ο ίδιος άσκησε πιέσεις στο Ιράν να υπογράψει συμφωνία για την κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου με μια τουρκική εταιρεία, της οποίας ο πρόεδρος συμπτωματικά ήταν... συμμαθητής του Τούρκου πρωθυπουργού. Να τα μας ,και μετά μας δούλευαν , εμάς , ποιους;  εμάς …για τον Άκη .
      δ.    Τούρκος επιχειρηματίας έχει αναλάβει την καταβολή  των  διδάκτρων   για τη φοίτηση των 4 παιδιών του στις ΗΠΑ , άμα μάθω ότι πάνε στο ίδιο πανεπιστήμιο με τα παιδιά του Μαντέλη …θα πεθάνω.
 ε.   Ο κ. Ερντογάν έχρισε πρόεδρο της τοπικής ομάδας Trabzonspor έναν                       στενό φίλο του, τον Ναφίζ Οτζάκ, τον οποίο σύμφωνα με την αμερικανική πρεσβεία ενίσχυσε με μεγάλα ποσά από τα κρατικά μυστικά κονδύλια, ώστε να ενισχύσει την ομάδα με μεταγραφές και να επισκιάσει έτσι τον αντίπαλο δήμαρχο, άρα τι μ@λ@κίες μνημεία Νεότουρκων θέλει να στήσει ο Μπουτάρης , μνημεία νεοελλήνων δημάρχων πρέπει να στήσουν εκεί .Τζάμπα  δεν θα  τους ανοίγουμε τα μάτια, υπάρχει και copyright ρεεεε!!
ζ.     Ο κουμπάρος  κατηγορείται ότι ανήκει σε Μουσουλμανική Αδελφότητα και ότι το κόμμα του προσλαμβάνει κυρίως μέλη της Σουνιτικής Αδελφότητας . Αυτό ήταν πόντος, καλέ γίνονται τέτοια πράγματα ; τώρα που προσπαθούμε (προσπαθούμε λέω, στην προσπάθεια είμαστε ) να τα κόψουμε εμείς .

Μήπως  τελικά ο «ηγέτης» του μουσουλμανικού κόσμου ή αλλιώς ο «Δημαγωγός της Ανατολίας» (όπως χαρακτηρίστηκε σε τηλεγράφημα του Μαΐου του 2005) πολύ περισσότερο από τη γυναίκα του Καίσαρα πρέπει εκτός του να φαίνεται , αλλά και  να είναι και τίμιος;
 Θα σας γελάσω, δεν ξέρω από τέτοια.
Α και για να μην το ξεχάσω άλλες 9500 μηνύματα συνωστίζονται στον server του wikileaks και περιμένουν να βγουν .

Μπερεκετλίδικα κουμπάρε .
Καλό κουράγιο κουμπάρε , κι άμα με το καλό , βγάλουμε πετρέλαιο από το Αιγαίο το πρώτο κουτί ντόπια βαζελίνη , σε σένα θα τη δώσουμε τι στα κομμάτια κουμπάροι είμαστε!!