Η ώρα της ενημέρωσης [1]

 Γράφει ο Ευθύλογος

 Φίλες και φίλοι καλημέρα σας. Εξι  Δεκεμβρίου 2010 σήμερα, του αγίου Νικολάου να μην ξεχάσουμε να ευχηθούμε  χρόνια πολλά στους φίλους μας που γιορτάζουν.   
Η ώρα είναι  11 λεπτά μετά τις έξη. Μη φύγει κανένας, μην αλλάξει κανάλι κανένας. Επιστρέφουμε σε λίγο με όλες τις ειδήσεις. Θα σας ενημερώσουμε όπως πάντα για όλα, τι έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας, τι είπε ο τροϊκανός, ποιοι δεν δικαιούνται δώρο, ποιοι θα πάρουν το ΕΚΑΣ, για τα πάντα θα ενημερωθείτε μόνο στο κανάλι μας, στο  κανάλι  «ΧΑΖΟΦΟΝ».  Μετά τα διαφημιστικά μηνύματα είμαστε πάλι μαζί σας.  Μη φύγει κανένας.
(Ακολουθούν διαφημίσεις και σε λίγο επανέρχεται ο Εθνικός Μπαρούφας).
Εδώ είμαστε πάλι . . .  19 λεπτά μετά τις 6 φίλες και φίλοι και συνεχίζουμε το πρόγραμμα μας, συνεχίζουμε την ενημέρωση σας, συνεχίζουμε τον αγώνα για διαφάνεια, τον αγώνα για τα δίκαια αιτήματα σας.  Θα δούμε τι θα γίνει με τους μισθούς, τι θα γίνει με το δώρο, τι θα γίνει με όλα. 
Εσείς στο μεταξύ, λέγε Πιπίτσα  τι πρέπει να κάνουν οι φίλοι μας τηλεθεατές στο μεταξύ για να κερδίσουν το δικό μας δώρο . . .
Πιπίτσα:  Γράψτε στο κινητό σας, “ 21000 ευρώ” και στείλτε το μήνυμα σας στον αριθμό  ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.
Συνεχίζει ο Εθνικός Μπαρούφας:  Έτσι μπράβο. . .  Τώρα με την κρίση, οι 21000 ευρώ που μοιράζουμε εμείς στο .......κανάλι  «ΧΑΖΟΦΟΝ» κάθε μέρα,  είναι πολύ σημαντικό ποσό. Όσοι ξεχάσατε να στείλετε το μήνυμα σας στον αριθμό ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ έχετε την ευκαιρία να το κάνετε τώρα. Μη χάσετε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία που σας προσφέρει το κανάλι μας, το κανάλι  «ΧΑΖΟΦΟΝ».
Η ώρα φίλες και φίλοι είναι 24 λεπτά μετά τις έξη και εμείς συνεχίζουμε να σας ενημερώνουμε όπως πάντα για τις πρόσφατες εξελίξεις, για τα γεγονότα της νύχτας, για τις αποφάσεις της Κυβέρνησης, για όλα. Σε λίγο μαζί μας και ο κύριος καθηγητής, να μας εξηγήσει τι σημαίνουν για την τσέπη μας τα νέα μέτρα.
Κι όπως είπαμε, εσείς πάρτε το κινητό στα χέρια σας, έξη και 29 πρώτα λεπτά η ώρα φίλες και φίλοι, εσείς λοιπόν πάρτε το κινητό στα χέρια σας, γράψτε. . .  λέγε Πιπίτσα  τι να γράψουν οι φίλοι που μας παρακολουθούν.
Πιπίτσα:  Γράψτε στο κινητό σας, “ 21000 ευρώ” και στείλτε το μήνυμα σας στον αριθμό  ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.
Ο Εθνικός Μπαρούφας  επανέρχεται:  Έτσι μπράβο. . .  γιατί  εδώ  τα λέμε όλα, δεν κρύβουμε τίποτε,  και στείλτε το μήνυμα σας στον αριθμό ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ, για να κερδίσετε τις 21000 ευρώ,  για να βάλετε ζεστό χρήμα στη τσέπη σας.
Εμείς εδώ συνεχίζουμε να τα λέμε όλα, να υπηρετούμε την ενημέρωση, σε λίγο θα είναι μαζί μας και ο γενναίος νομάρχης  Μήτσος  Χέστης  που τα λέει πάντα έξω από τα δόντια, θα είναι λοιπόν μαζί μας να μας πει τι συμβαίνει στην περιοχή του, να μας πει ποιο είναι το μήνυμα των εκλογών, να μας πει τι θα γίνει από δω και πέρα .
Γεια σου λεβέντη νομάρχη που δε μασάς τα λόγια σου, έλα και πέστα όλα, όλα θα τα πούμε φίλες και φίλοι με τον αγαπητό νομάρχη, που έχει πάντα το θάρρος της γνώμης  που δεν διστάζει να πει την αλήθεια έστω κι αν πρόκειται να πικράνει και να στενοχωρήσει φίλους.
(Ο «αγαπητός νομάρχης» έχει ήδη τσιμπήσει, και ετοιμάζεται να βγάλει έναν από τους συνήθεις δεκάρικους αλλά τον κόβει πάνω στο βήξιμο ο Εθνικός  Μπαρούφας).
Εδώ θα είμαστε αμέσως μετά κύριε νομάρχα, θα μας τα πεις όλα και για όλους.
Φίλες και φίλοι, έξη και 55 λεπτά η ώρα, αμέσως μετά τις διαφημίσεις θα είμαστε πάλι μαζί να μας τα πει όλα ο αγαπητός νομάρχης.
Εσείς μην ξεχάσετε, καλημέρα σε  όσους ξύπνησαν τώρα, μην ξεχάσετε να λάβετε μέρος στην κλήρωση για τις 21000 ευρώ, λέγε Πιπίτσα τι πρέπει να κάνουν οι φίλοι μας  για να κερδίσουν το μεγάλο δώρο του σταθμού μας  . . . 
Πιπίτσα: Γράψτε στο κινητό σας, “ 21000 ευρώ” και στείλτε το μήνυμα σας στον αριθμό  ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.
Ακούσατε φίλες και φίλοι, το κινητό στο χέρι λοιπόν και στείλτε το μήνυμα σας.
Αμέσως μετά τα διαφημιστικά μηνύματα θα είμαστε  και πάλι μαζί.  Μη φύγει κανένας, σε λίγα λεπτά επιστρέφουμε, μαζί μας και ο αγαπητός νομάρχης και ο αγαπητός κύριος καθηγητής να συνεχίσουμε την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!! . . . 
(Ακολουθούν διαφημίσεις . . . ) [2]
                          * * * * * * * * * *
[1]  Κάθε ομοιότητα με την πραγματικότητα  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ.
[2]  Κι όμως ο κόσμος ανοίγει την τηλεόραση και παρακολουθεί!!!
Άρα η κρίση δεν είναι μόνον οικονομική. Είναι κυρίως διανοητική. 
Ευθύλογοςvacon28@gmail.com