Θα βάλετε πλάτη; Εσείς κυβερνάτε εδώ και πολλά χρόνια τη χώρα!...

Γράφει ο Καφενόβιος

Ολοι ζούμε σε ένα καθεστώς ανασφάλειας και βουβής οργής. Πλην των εχόντων και κατεχόντων, οι οποίοι μάλιστα δεν κρατιούνται, πιέζουν για σκληρότερα μέτρα, ώστε να συνθλιβούν και ματώσουν πιο πολύ οι αδύνατοι.

Δεν ζητάνε, δια του εκπροσώπου τους Δ. Δασκαλόπουλου, μόνο απολύσεις στο δημόσιο τομέα, αξιώνουν να πέσουν και οι αμοιβές στον ιδιωτικό τομέα κάτω από τον μισθό του ανειδίκευτου εργάτη, τα 740 ευρώ!

Θρασύτατοι οι βιομήχανοι, δεν κοιτάζουν τη δική του (υπερτραφή) καμπούρα, πως οι ίδιοι θα συμβάλλουν μέσω του αποθηκευμένου, κυρίως στο εξωτερικό, πλούτου τους στη σωτηρία της χώρας, αλλά πως θα επωφεληθούν σε βάρος των άλλων από την κρίση…
Οι εντιμότατοι επιχειρηματίες μας, όπως αποκαλύπτει το παγκόσμιο Δίκτυο Φορολογικής Δικαιοσύνης, έχουν 10.000 οφ-σορ εταιρίες δικές τους και κάνουν κάθε χρόνο τζίρο, 500 δισ!  Περίπου............ 6.000 επιχειρηματίες χρωστάνε 15 δισ ευρώ στο κράτος! Αλλά τα ρέπος τους, γίνανε τα τελευταία χρόνια 277 δισ ευρώ! Και οι προθεσμιακές τους καταθέσεις στις τράπεζες είναι άλλα 136 δισ! Και το επίσημο ενεργητικό των επιχειρήσεών τους (τα λέει η ICAP αυτά) έχει φτάσει στα 700 δισ!
Την ίδια ώρα αυτή η κυβέρνηση, έχει ανακοινώσει τη χρηματοδότησή τους με 10 δισ ευρώ μέσω του ΕΣΠΑ, με άλλα 7,2 δισ ευρώ μέσω του επενδυτικού νόμου, με άλλα 6 δισ μέσω των «Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα», άλλα 4 δισ ευρώ τα χαρίζει για τις πληρωμές των ασφαλιστικών εισφορών που οφείλουν, ενώ μέσω της περαίωσης δίνει συγχωροχάρτι στους φοροκλέφτες!
Τι άλλο θέλουν πια; ΄Ελεος!
Λοιπόν; Τι θα κάνετε κύριοι λεφτάδες; Θα βάλετε πλάτη, μήπως σώσουμε αυτόν τον καθημαγμένο τόπο;
Αλλωστε, εσείς κυβερνάτε εδώ και πολλά χρόνια τη χώρα!...