Περιζήτητος ο Μάρκος Αντόνιο!

Ως το μεγαλύτερο deal των τελευταίων ετών θεωρούν την ενδεχόμενη πώληση του πρώην άσου του ΠΑΟΚ και νυν της Ραπίντ Βουκουρεστίου Μάρκος Αντόνιο, σε μία εκ των Γαλατάσαραϊ και Σαχτάρ Ντόνετσκ.Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Μάρκος Αντόνιο πέρασε από τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2008-09 και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, όμως τα χρήματα που χρειαζόντουσαν για να τον αποκτήσουν στον Δικέφαλο ήταν αρκετά.

Ο Μάρκος Αντόνιο ήταν δανεικός από την Οσέρ, η οποία τον παραχώρησε ωστόσο στην Πορτογαλία και την Μπελενένσες. Ούτε εκεί όμως δεν κατάφερε να στεριώσει, με αποτέλεσμα η Ραπίντ Βουκουρεστίου να τον αποκτήσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι που μας πέρασε...


Στην Ρουμανία ο 27χρονος αμυντικός έχει εξαιρετική παρουσία, με αποτέλεσμα δημοσιεύματα να τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο των Γαλατάσαραϊ και Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Μάλιστα οι Ρουμάνοι χαρακτηρίζουν την ενδεχόμενη πώληση του ως το κορυφαίο deal των τελευταίων ετών, αφού η Ραπίντ αναμένεται να πάρει τουλάχιστον 1-2 εκ. ευρώ, χωρίς ουσιαστικά να έχει δώσει φράγκο για να τον αποκτήσει.

[ sport24.gr ]