Νέος πολιτικός Όρος !

 Ελλην Φορολογούμενος


Τι σημαίνει πολιτικός αντάπτορας ;
Εκ του αγγλικού adaptor. Οι ορισμοί που δίνουν τα λεξικά είναι προσαρμοστής ή προσαρμογεύς ή και προσαρμογεύς ρευματολήπτη. Επεξηγούν δε ενίοτε ότι πρόκειται για βύσμα συνδέσεως το οποίο χρησιμοποιούμε όταν οι ακροδέκτες του βύσματος που έχουμε δεν είναι συμβατοί με τις υποδοχές της πρίζας όπου πρέπει να μπει.
Συγκεκριμένα για τις ανάγκες του μνημονίου πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες προσαρμογές στην Ελληνική πραγματικότητα και στους Έλληνες πολίτες έτσι  σε πρώτη φάση ώστε να μπορέσει το μνημόνιο να προσαρμοστεί μέσα μας να το χωνέψουμε , να το ενστερνιστούμε και να το κάνουμε κτήμα μας , όπως ρεαλιστές πολιτικοί και «επώνυμοι» εσχάτως πλουτήσαντες συμπατριώτες μας προτείνουν.  
Για τις ανάγκες της προσαρμογής μπορεί να παίξουν το ρόλο αντάπτορα, εκτός από τους adaptor-anchorman της........ ελληνικής TV και κάποιοι βουλευτές για τις τυπικές ανάγκες που ενδεχόμενα να προκύψουν (πλειοψηφίες – εντυπώσεις και τα ρέστα)
Τώρα αντάπτορες  βγαίνουν σε διαφορετικά σχήματα και χρώματα για κάθε είδους υποδοχή , σε USB, σε κόμμα , σε κίνημα σε ότι τραβήξει η ψυχούλα τους.
Ακριβώς επειδή όλα αυτά είναι εξαιρετικά μπερδεμένα λέμε αντάπτορας και καθαρίζουμε τη θέση μας. Ο αντάπτορας είναι ένα μαραφέτι που έχει την σωστή υποδοχή που διαθέτουμε αλλά και τα σωστά γκαβλιτσέκια για να προχωρήσουμε στη φάση ΒΟΥ τον Απρίλο-Μάρτη ,εκτός αν το θύμα, αν το ψώνιο , αν το σύμβολο το αιώνιο, αποφασίσει να κάνει κάτι λέμε αν…