ΠΑΤΡΑ: Η σύγκρουση Σαμαρικών – Ντορικών…


Γράφει ο Μαγια

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις τείνει να προσλάβει η αντιπαράθεση Σαμαρικών και Ντορικών στην Πάτρα, όσο αυξάνει ο αριθμός των «γαλάζιων» στελεχών, που προσχωρούν στη «Δημοκρατική Συμμαχία». Κάτι το αναμενόμενο εάν ληφθεί υπόψη ότι, η οικογένεια Μητσοτάκη, έχει αρκετούς και πιστούς φίλους στην Αχαική πρωτεύουσα. Είναι χαρακτηριστικό πως στην ιδρυτική συγκέντρωση του νεότευκτου κόμματος η πατρινή «αντιπροσωπεία» ήταν η πολυπληθέστερη μετά από εκείνη των Κρητών.
Ο βουλευτής Ν. Νικολόπουλος, βρήκε λαμπρό πεδίο για να εξαγνισθεί από τα …αμαρτήματά του στις αυτοδιοικητικές εκλογές -ο επίσημος υποψήφιος δήμαρχος της ΝΔ στην Πάτρα κυριολεκτικά πάτωσε- και έχει αναλάβει επικεφαλής της Σαμαρικής …φρουράς. Αντίθετα ο πολιτευτής της ΝΔ Θαν. Καφέζας, φέρεται να ηγείται των Ντορικών.
Απολαύστε δηλώσεις τους, ενδεικτικές του κλίματος, που επικρατεί.
 Ν. Νικολόπουλος: Η Ντόρα, υπερασπίζεται ......
τους τραπεζίτες και την οικονομική ελίτ, δεν την ενδιαφέρει ο φτωχός κοσμάκης.
Θ. Καφέζας: Ο Νικολόπουλος, καλό θα ήταν να μας εξηγήσει πως ένας πολιτικός, μόνο με τη βουλευτική αποζημίωση κατορθώνει να φτιάξει μεγάλη περιουσία ακινήτων.
Είναι διαπιστωμένο. Ο σκληρότερος πόλεμος είναι ο αδελφοκτόνος. Και θα αγριεύει όσο αιωρείται το ερώτημα: Θα καταφέρει η Ντόρα, να συμπληρώσει τη δεκάδα, που απαιτεί ο κανονισμός της Βουλής για να αποκτήσει δικαιώματα κοινοβουλευτικού αρχηγού;…